airBaltic atmaksās biļešu naudu darbu zaudējušajiem

Latvijas nacionālā aviosabiedrība airBaltic atmaksās pilnu ekonomiskās klases biļetes vērtību pasažieriem, kuri laikā no aviobiļetes iegādes līdz lidojuma dienai zaudējuši darbu.

Jaunie noteikumi attieksies uz Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) iedzīvotāju iegādātajām ekonomiskās klases biļetēm, kas pirktas pēc 2009. gada 16. aprīļa.

„Mēs redzam, ka pēdējā laikā Baltijas valstīs aizvien vairāk cilvēku zaudē darbu, tādēļ mums jābūt saprotošiem un jānāk pretī saviem pasažieriem, kompensējot biļetes iegādei iztērēto naudu,” uzsver Latvijas nacionālās aviosabiedrības airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks.

airBaltic klienti ir laipni aicināti aviokompānijas birojos, kur, uzrādot atbilstoši noformētu izziņu par bezdarbnieka statusu no Nodarbinātības valsts aģentūras (Latvija), Darba biržas (Lietuva) vai Bezdarba apdrošināšanas departamenta (Igaunija), būs iespējams saņemt kompensāciju.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit astoņas lidmašīnas: desmit Boeing 737-500, sešas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un desmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no divām Baltijas valstu galvaspilsētām – no Rīgas un Viļņas, kā arī piedāvā tiešos lidojumus starp Kaļiņingradu un Kopenhāgenu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Svētku ieskaņas koncerts SERENĀDES Tukuma TIC
Tukuma novada svētku ieskaņas koncerts tradicionāli norisinās ceturtdienas vakarā Durbes pilī- 18.jūlijā pulksten 19:00 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Daugavkrasti
,


Avis
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com