Izsludina 4.Valmieras fotokonkursu

Lai atlasītu mākslinieciski kvalitatīvas un interesantas fotogrāfijas Valmieras pilsētas informatīvo izdevumu veidošanai un izstādei, Valmieras pilsētas pašvaldība izsludina 4. Valmieras fotokonkursu.

Konkursā var piedalīties jebkura persona, kas iesniegusi pieteikumu dalībai konkursā atbilstoši nolikumam. Katrs pretendents var iesniegt ne vairāk kā 30 fotoattēlus.

Bildēm jāraksturo Valmieras pilsēta un tās sabiedriskās aktivitātes, jāaptver Valmieras kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, piemēram, ielas, parki, mākslas objekti, Gauja u.c., tūrisms, aktīvā atpūta un sports, Valmieras kultūras, sporta un izklaides pasākumi. Bildēs var atspoguļot arī pilsētas viesus un iedzīvotājus iepriekšminētajos objektos un pasākumos.

Fotoattēli iesniedzami līdz 2009. gada 15.septembrim plkst.17.00 Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10. Bildes nedrīkst būt vecākas par 2008.gada 1.janvāri.

Iesniegtos attēlus izvērtēs Valmieras pilsētas pašvaldības izveidotā konkursa rezultātu izvērtēšanas komisija pašvaldības izpilddirektora vietnieka Māra Heinola vadībā.

Konkursa ietvaros tiks izvēlēti ne vairāk kā 45 labākie fotoattēli

Pretendents, kas konkursa kārtībā tiks atzīts par uzvarētāju saņems naudas balvu LVL 100, otrā vieta – LVL 75, bet trešā vieta LVL 50. Par katru fotoattēlu, kurš tiks izstādīts kopīgā izstādē, tās autori iegūs atlīdzību LVL 10 apmērā.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties un bez maksas tā kopiju var saņemt Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10, Valmierā, kā arī Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā Lāčplēša ielā 2. Elektroniski konkursa nolikums pieejams internetā www.valmiera.lv, kā arī saņemams, sūtot pieprasījumu uz adresi [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 08.07.2024 Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 10.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com