Alūksnes pilsētas svētkos sacentīsies netradicionālie braucamrīki

Alūksnes pilsētas svētku laikā 31.07.2010 notiks netradicionālo braucamrīku konkurss „Alūksnes rallijs 2010”, kuram dalībnieki var pieteikties līdz 25.07.2010.

Alūksnes novada pašvaldības un Alūksnes pilsētas Tautas nama organizēto sacensību mērķis ir popularizēt netradicionālos apvidus un ceļa braucamrīkus iedzīvotāju vidū, novērtēt dalībnieku ideju oriģinalitāti. Piedalīties konkursā aicinām ikvienu interesentu neatkarīgi no vecuma gan individuāli, gan arī komandās, - saka Alūksnes pilsētas Tautas nama pasākumu organizatore Evita Bogdanova.

Sacensību nolikums, ar ko var iepazīties Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv sadaļās „Kultūras ziņas” un „Konkursi”, nosaka, ka konkursā piedalās pašdarinātie braucamrīki, kas izgatavoti no koka, metāla, finiera, preskartona, tetrapakām, piepūšamām kamerām, peldriņķiem un citiem materiāliem. Brauciena laikā no transportlīdzekļa nedrīkst atdalīties neviena detaļa, tādēļ tas rūpīgi jānostiprina. Braucamrīka virsbūvei var veidot savu dizainu, to drīkst darbināt tikai ar cilvēka spēka palīdzību, bet dažāda veida motoru, saspiesta gaisa vai citu enerģijas avotu izmantošana nav atļauta.

Sacensības sāksies Pilssalas stadionā pulksten 11, bet dalībniekiem jāreģistrējas no pulksten 10.00 līdz 10.30.

Kā jau konkursā, būs arī balvas. Visi sacensību dalībnieki saņems piemiņas veltes, bet īpašas balvas būs godalgotajām vietām – tiks vērtēts ātrākais braucamrīks, kur uzvarētājs saņems 50 latu naudas balvu, 2. vietas ieguvējs – 40 latu naudas balvu un 3. vietas ieguvējs – 30 latu naudas balvu. Apbalvoti tiks arī braucamrīku veidotāji šādās kategorijās – „Oriģinālākais braucamrīks”, „Vissmieklīgākais braucamrīks” un „Visizsmalcinātākais braucamrīks”.

Sacensībām var pieteikties līdz 25. jūlijam Alūksnes pilsētas Tautas namā personīgi vai telefoniski, kontaktpersona Evita Bogdanova, tālr. 64322834, mob. 26241461.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 08.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Limbažu TIC
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com