Izdots jauns ceļvedis tūristiem RigaInSight

Augusta sākumā Latvijas tūrisma tirgū ienācis jaunums – jauns Rīgas pilsētas ceļvedis tūristiem –„RigaInSight”. Ceļvedis izdots angļu valodā tūristiem ērtajā A5 kabatas formātā.

„Mūsu galvenais uzdevums ir sniegt tūristiem aktuālu un uzticamu informāciju un informēt par labāko, ko Rīga un Jūrmala var piedāvāt”, stāsta ceļveža galvenais redaktors Normunds Norenbergs un piebilst, ka ceļvedis būs labs sabiedrotais ikvienam tūristam.

„RigaInSight” izdod jaundibināta izdevniecība „Nordic Media Agency”, kas jauno tūristu ceļvedi turpmāk plāno izdot sešas reizes gadā.

Bez Rīgas un Jūrmalas pilsētu kartēm tradicionālajās ceļveža sadaļās apkopota praktiska un noderīga informācija tūristiem, Rīgas kultūras dzīves aktualitātes, tūrisma apskates objekti, naktsmītnes, restorāni, klubi, bāri, iepirkšanās un skaistumkopšanas iespējas, biznesa pakalpojumi un atpūtas iespējas kopā ar bērniem.

„RigaInSight” pirmā numura tirāža ir 70000 eksemplāru un tas tiek izplatīts nozīmīgākajās tūristu pulcēšanās vietās – starptautiskajā lidostā „Rīga”, Rīgas pasažieru ostā, lielākajās Rīgas un Jūrmalas viesnīcās, muzejos, restorānos, alus dārzos, kā arī personīgi izdalot ceļvedi tūristiem rokās.

Nākamais ceļveža numurs iznāks oktobrī, paralēli ceļvedim šobrīd tiek veidota arī elektroniskā versija http://www.rigainsight.com/, kas tiks atklāta jau pavisam drīz.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Rija Domus Hotel
,


SIXT Latvija
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com