Brīvdabas parks Egle aicina uz Latgales dienām

Nedēļas otrajā pusē Vecrīgā, Brīvdabas Atpūtas Parkā EGLE sāksies Latgales novada dienas, kuras ceturtdien un piektdien turpinās Latvijas novadu mēnesi EGLĒ. Savukārt sestdien, 21. augustā, visas dienas un vakara garumā, brīvdabas atpūtas parkā EGLE pilnībā valdīs Rīgas Svētku gaisotne.

Latgales novada dienu ietvaros jau no 10:00 rītā, iepirkties gribētājus priecēs Latgales amatnieku tirdziņš, bet laika posmā no 14:00 – 17:00 uz EGLES lielās skatuves notiks etniski danči un skanēs dziesmas. Ceturtdien par mūziku gādās Ināras Sokirkas vadītā folkloras kopa EGLE no Medņevas pagasta, bet piektdien - folkloras kopa VĪTERI no Rēzeknes, vadītāja Sandra Stare. Latgales novada dienu muzikālā pop/rock/folk kulminācija būs daugavpilietes ŽANNAS BLAGOVEŠENSKAYAS koncerts ceturtdien, 19. augustā no plkst. 20:00, un Latgales folkloras supergrupas LAIMAS MUZYKANTI uzstāšanās piektdien, 20. augustā, arī no plkst. 20:00.

Brīvdabas Atpūtas Parka EGLE restorāns novadu dienu laikā rūpēsies par savas ēdienu kartes papildināšanu ar novadu tradīcijām atbilstošiem ēdieniem un dzērieniem, šonedēļ īpaši akcentējot šefpavāra piedāvāto latgaliešu tradicionālo ēdienu KUĢELIS.

Sestdien, 21. augustā brīvdabas atpūtas parkā EGLE svinēsim Rīgas svētkus! Jau sākot no plkst. 14:00 ikvienam būs iespēja dzirdēt, redzēt un piedalīties dažādu novadu un Rīgas dančos, dziesmās un rotaļās. Par to no sirds parūpēsies RĪGAS NOVADNIEKI.

Sestdienas popmūzikas programma sāksies no plkst. 17:00, kad uz EGLES lielās skatuves redzēsim Laimi Rācenāju. Plkst. 18:30 varēsim būt liecinieki atraktīvās Rīgas Kanāla Regates apbalvošanas ceremonijai, pēc kuras sekos grupas OTRA PUSE koncerts, bet plkst. 21:00 uz skatuves sagaidīsim vienu no Latvijas muzikālajām leģendām – grupu ORNAMENTS tās orģinālsastāvā!

Ieejas biļetes izklaides programmas baudīšanas nav jāiegādājas, jo visi notikumi brīvdabas atpūtas parkā EGLE vienmēr ir BEZ MAKSAS!

Novadu dienu kalendārs:

5., 6., 7. augusts - Vidzeme

12., 13., 14. augusts – Kurzeme;

19., 20. augusts – Latgale;

21. augusts – Rīga;

26., 27., 28. augusts – Zemgale.

Šis ir pārdomāts mēģinājums Brīvdabas Atpūtas Parkā EGLE radīt ikgadēju, Rīgas mērogiem atbilstošu tradīciju, kuras pamatideja ir uzskatāmi iepazīstināt rīdziniekus un pilsētas viesus ar katra Latvijas reģiona unikālajām īpatnībām amatniecībā, dančos un dziesmās, kā arī ēdienu un dzērienu pagatavošanā un pasniegšanā.

Plašāku informāciju par brīvdabas atpūtas parku EGLE – izvērstu muzikālo notikumu afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī visas ar novadu dienām saistītās aktualitātes iespējams meklēt internetā - http://www.gaismasegle.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Latvija
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Nikos Travel
,


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com