Alfā tiks atklāta unikāla retro slēpju izstāde

14.01.2011 plkst. 14:00 Alfas centrālā laukuma 2. stāvā notiks pasākums, kur kopā ar tirdzniecības parku «Alfa», Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, Latvijas Slēpošanas savienību un distanču slēpošanas vecmeistariem tiks atklāta unikāla retro slēpju izstāde, kā arī tiks prezentēta jaunizveidotā Rīgas distanču slēpošanas karte.

Jaunumus prezentēs t/p «Alfa» vadītājs Zigmunds Vīķis, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes priekšniece Dina Vīksna, Latvijas Slēpošanas savienības pārstāvis Roberts Raimo, piedaloties arī pieredzes bagātajiem slēpotājiem, vairāku pasaules slēpošanas maratonu dalībniekiem Mārim Blankam un Jānim Ūlim, kā arī slēpošanas entuziastiem.

Restrospektīvā distanču slēpju, aksesuāru un foto izstāde atklās pagājušā gadsimta distanču slēpošanas burvību, kādu senāk baudīja slēpotāji Latvijā gan pašiemītās meža takās brīvajā laikā, gan profesionālās sporta sacensībās. Daudzveidīgā izstāde tapusi, pateicoties Latvijā strauji atdzimstošajam ziemas sporta veidam - distanču slēpošanai - un milzīgajai slēpošanas entuziastu atsaucībai ar eksponātiem, kas sarūpēti no personiskajiem arhīviem. Izstāde bez maksas būs apskatāma t/p «Alfa» centrālā laukuma 2. stāvā līdz pat 27. februārim.

Tirdzniecības parkā «Alfa» būs iespēja savā īpašumā iegūt arī šobrīd informatīvi plašāko Rīgas un tās apkārtnes distanču slēpošanas trašu karti, kurā detalizēti aprakstītas 17 distanču slēpošanas trases un sniegti padomi slēpju izvēlē un apkopē. T/p «Alfa» distanču slēpošanas karte veidota sadarbībā ar Latvijas Slēpošanas savienību un Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju, slēpošanas trašu apsaimniekotājiem un Latvijas distanču slēpošanas entuziastiem, kā arī tūrisma inventāra veikaliem «Gandrs» un sporta preču veikaliem «Sportland».

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Latvija
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Ventspils TIC
,


Kaļķu vārti
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com