Latviešu sapnis Leduspagrabā

No galerijas „Istaba” Rīgā Latviešu sapnis pārceļo uz Valmieras Valsts ģimnāzijas galeriju „Leduspagrabs”, kur no 2011. gada 14.–9. maijam norisināsies Agneses Bules izstāde „Latviešu sapnis Leduspagrabā”.

Ir novērots, ka sapņus var uzkrāt gan maisos, gan zilos gaisos, gan istabās, gan pagrabos, bet kur to darīt vislabāk vēl īsti nav noskaidrots. Iespējams, ka, tuvojoties pavasarim, tieši pagrabs ir vispiemērotākā vieta Latviešu sapnim, jo, lai ilgāk uzglabātos, ir ieteicams uzturēties vēsumā, un iespējams, ka tieši Valmieras Leduspagrabs dos Latviešu sapnim labu iespēju tikt iesaldētam nākošajām paaudzēm.

Leduspagraba ekspozīcijā būs skatāmi Latviešu sapņa darbi, kas tapuši pēdējās desmitgades laikā. Jāatzīmē, ka Latviešu sapņa izstāde Latviešu sapņa projekta pastāvēšanas vēsturē Valmierā būs klātesoša jau trešo reizi. Tas norāda uz augsto Valmiera pilsētas iedzīvotāju sapņošanas radītāju.

Latviešu sapnis izsaka īpašu pateicību Valmieras Valsts ģimnāzijas absolventam Valteram Māziņam par atbalstu izstādes „Latviešu sapnis Leduspagrabā” tapšanā un Latviešu sapņa fanu kluba nodibināšanā.

Izstāde Valmieras Valsts ģimnāzijas galerijā „Leduspagrabs” L. Paegles ielā 40 atvērta katru darba dienu no plkst. 9.00–17.00. Tikšanās ar Latviešu sapņa autori, mākslinieci Agnesi Buli paredzēta 27. aprīlī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Whitehouse
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com