BalticMiles programmai ik dienu pievienojas jaunas tirdzniecības vietas

Rīgā. 2011.gada pirmajos piecos mēnešos daudzpartneru lojalitātes programmai BalticMiles pievienojušies partneri, kuri piedāvā pelnīt BalticMiles punktus 126 jaunās tirdzniecības vietās. Tas nozīmē, ka katru darba dienu programmai pievienojas jauns veikals, restorāns, viesnīca vai pakalpojumu sniedzējs, kas ļauj krāt vai tērēt uzkrātos BalticMiles punktus.


BalticMiles izpilddirektors Gabi Kols (Gabi Kool): «Pašlaik ir gandrīz 10 000 tirdzniecības vietas visā pasaulē, kurās BalticMiles biedri var krāt punktus par katru pirkumu. Mēs ļoti priecājamies, ka šogad BalticMiles programmai ik dienu pievienojas papildus tirdzniecības vieta.»


2011.gadā BalticMiles programmai pievienojušās 39 jaunas tirdzniecības vietas Somijā, 38 Latvijā, 19 Lietuvā, 17 Igaunijā un 13 citur pasaulē. Pilns BalticMiles partneru saraksts atrodams www.balticmiles.com.


BalticMiles ir pirmā daudzpartneru lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles piedāvā pelnīt punktus, iegādājoties aviobiļetes, viesnīcu pakalpojumus, SPA pakalpojumus, auto nomu, kino biļetes, smaržas un kosmētiku, dārglietas un rokas pulksteņus, dizaina priekšmetus, somas un koferus ceļošanai, bērnu mantas un vairāk nekā 3000 cita veida preces un pakalpojumus. Tie visi aplūkojami www.balticmiles.com interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.


Ērtākais veids kā klienti var pieteikties BalticMiles programmai ir reģistrējoties internetā www.balticmiles.com vai sazinoties ar BalticMiles klientu apkalpošanas tālruni. Klienti var pieteikties programmai arī aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga, vai arī programmas partneru tirdzniecības vietās.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk
Latvija
13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com