Ķekavas, Salaspils un Baldones novadi piedalīsies izstādē «Balttour 2012»

No 10. – 12. februārim Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrs piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2012”, veidojot kopīgu stendu ar Salaspils un Baldones novadiem.

Apmeklētāji varēs vairāk uzzināt par Ķekavas, Salaspils un Baldones novadu piedāvātajām tūrisma iespējām, naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas iespējām. Stendā bez maksas varēs iegūt jaunizveidoto Ķekavas, Salaspils, Baldones novadu Tūrisma karti 2012, kā arī tūrisma uzņēmumu bukletus, informācijas skrejlapiņas u.c. prezentācijas materiālus.

Visas trīs dienas stendā piedalīsies arī novadu tūrisma objekti un uzņēmumi, iepazīstinot apmeklētājus ar savu piedāvājumu. Apmeklētāji varēs izmantot iespēju tikt iemūžināti karikatūrā un nofotografēties īpašā lidaparātā, iepazīties ar augu sēklu paraugiem, ledus burāšanu, svilpauniekiem, zvaigžņu novietojumu, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs un akcijās.

Stenda apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi un balvas. Visi, kas aizpildīs aptaujas anketu, piedalīsies balvu izlozē.

Priekšnesumus uz lielās skatuves piedāvās novadu amatierkolektīvi un folkloras kopas. Būs gan mūsdienu deju studija, gan cirka studija no Salaspils, gan seno cīņu paraugdemonstrējumi.

Apmeklētāji varēs iepazīties ar Ķekavas novada pasākumu afišu un lielākajiem pasākumiem novadā – Daugmales pilskalna dienām, orientēšanās pasākumu „Iepazīsti savējos”, oficiālo Joku dienu Ķekavā, Mūsdienu deju festivālu un daudziem citiem.

Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra stends piedalās arī „Travelnews.lv Balttour 2012 akcijā: Facebook.com orientēšanās karte”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Latvija
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com