Daugavkrasti: noķer miera sajūtu pašā Daugavas krastā

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina apsekot vienas no Latvijā labākajām naktsmītnēm un informēt lasītājus par sagaidāmajiem jaunumiem tajās. Šajā reizē vējš pūta uz Jēkabpils pusi, kur Daugavas krastā jau 14 gadus darbojas viesnīca Daugavkrasti. Vairāk par jaunumiem viesnīcā pastāstīja Daugavkrasti direktors Mārtiņš Krūmiņš.

Viesnīcas Daugavkrasti direktors ir apņēmības pilns un sola šajā gadā strādāt vēl labāk, lai klientiem sniegtu tikai pašu labāko. Mārtiņš Krūmiņs ir gandarīts, ka kopš 2009. gada viesnīcas darbības rādītāji ir arvien labāki.

"Plānojam, ka vasarā viesiem piedāvāsim gan laivu, gan velosipēdu nomu. Šobrīd viesnīcā ir 24 numuriņi, bet drīzumā būs vēl papildus trīs numuri viesu ērtībām," informē Daugavkrasti direktors.

Daugavkrasti direktors informē, ka viesnīcā tiek rīkotas arī kāzas. "Lielām svinībām spējam apkalpot līdz pat 200 viesiem, bet izguldīt varam – līdz 100," tā Mārtiņš Krūmiņš.

Viesnīcas direktors ir lepns par savu pilsētu un ir gandarīts, ka pilsēta attīstās. Viņš aicina Jēkabpilī apskatīt pilsētas Vecpilsētas laukumu, Krustpils pili, Sēļu sētu, bērniem patiks atpūta Jēkabpils kalnā "Mežaparks". Mārtiņš Krūmiņš: "Plānots, ka 2014. gadā tiks uzsākta Jēkabpils Vanšu tilta būve, kas atradīsies tikai 250 metru attālumā no Daugavkrastiem, līdz ar to troksnis no pār tilta braucošām automašīnām nenokļūs līdz viesnīcai, bet skats gan solās būs iespaidīgs."

Mārtiņš Krūmiņš arī uzsver, ka Daugavkrasti atrodas klusā un skaistā vietā pašā Daugavas krastā, bet Jēkabpils iemantojusi valsts astotās lielākās pilsētas godu un tieši tāpēc vērts apvienot Jēkabpils apmeklējumu ar atpūtu Daugavkrastos.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.daugavkrasti.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
13.-14.07. VIVAT CURLANDIA Bauskā! Bauskas TIC
Senās mūzikas festivāls VIVAT CURLANDIA Bauskā ar ārvalstu un pašmāju senās mūzikas koncertiem Bauskas pilī, Bauskas Sv.Gara baznīcā, Bauskas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Riga Islande Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com