Rīga iegūst trešo vietu spēlē «Monopols»

Vispasaules galda spēles ''Monopols'' balsojumā par nokļūšanu uz tās jaunākās versijas laukuma Rīga ieguvusi trešo vietu, un tā tiks apzīmēta ar zaļu krāsu, kas ir otrais dārgākais īpašuma bloks. Kopumā balsošanas trīs nedēļās saņemti 4 miljoni balsu no 182 valstīm.

Visvairāk balsis saņēmušās pilsētas tiks sadalītas astoņās krāsu kategorijās, tādējādi nosakot katras pilsētas lauciņa vērtību.

Visdārgāko īpašuma lauciņu, kas ir tumši zilā krāsā, iegūs Lima (Peru) un Honkonga (Ķīna). Uz zaļā lauciņa līdzās Rīgai atradīsies Lisabona (Portugāle) un Stambula (Turcija).

Uz dzeltenās krāsas lauciņa atradīsies Varšava, (Polija), Mehiko (Meksika), Santjago (Čīle). Sarkanās krāsas lauciņus aizņems Belfāsta (Īrija), Atēnas (Grieķija), Belgrada (Serbija), oranžās krāsas – Londona (Anglija), Maskava (Krievija), Tokija (Japāna). Magneta krāsas lauciņi būs Ņujorkai (Amerikas Savienotās Valstis), Amsterdamai (Nīderlande), Sidnejai (Austrālija). Gaiši zilā krāsa – Kvīnstauna (Jaunzēlande), Keiptauna (Dienvidāfrika), Taipeja (Taivāna). Savukārt brūno lauciņu aizņems papildus balsošanas nedēļas uzvarētājas – Giethorna (Nīderlande), Madride (Spānija). Šajā nedēļā cīņai varēja pieteikt jebkuru pasaules pilsētu

Igaunijas galvaspilsēta Tallina ieguvusi 25. vietu, savukārt Viļņa, Lietuvas galvaspilsēta, izcīnīja 42.

Papildus 22 pilsētām, kuras ieguva vietu uz Monopols spēles laukuma, vispasaules galda spēles izdevumā dažādos veidos tiks atspoguļotas vēl 28 pilsētas, kā rezultātā kopējais galda spēlē iekļauto pilsētu skaits sasniedz 50.

Jaunai vispasaules galda spēles izdevums latviešu valodā būs pieejams vasaras beigās.

Balsošana norisinājās no 13. februāra līdz 5.martam, kurā tika noskaidrotas 22 populārākās pasaules pilsētas, kas ieguva vietu uz jaunās galda spēles ''Monopols'' versijas laukuma.

Projekta ''Help Riga'' lielākie atbalstītāji: Live Rīga, JCDecaux, Kino Citadele, Inbox.lv, MediaCom, Modes un izklaides centrs ''Rīga Plaza'', Star FM, Capital FM, grāmatnīcas ''Jānis Roze'' un ''Zvaigzne ABC'', rotaļlietu veikali ''XS Rotaļlietas'' un ''Lāčuks'', kā arī citi informatīvie atbalstītāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 01.07.2024 Vasaras atlaides auto nomai Europcar
Rezervē no 27. jūnija līdz 1. jūlijam un baudi vasaras brīvdienas ar līdz pat 20% atlaidi automašīnu nomas rezervācijām līdz septembrim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com