Šonedēļ Karostā "Mammu, es tevi mīlu" un animācijas programma bērniem

Karostā turpinās projekts "Karosta - kino osta". Sestdien, 2. novembrī, pulksten 16:00 Karostas cietumā tiks demonstrēta Jāņa Norda filma "Mammu, es tevi mīlu", kas godalgota Berlīnes kinofestivālā.

"Mammu, es Tevi mīlu" ir dinamisks attiecību trilleris par trīspadsmitgadīgu Rīgas skolnieku Raimondu un viņa māti. Kāda šķietami nenozīmīga piezīme skolā iesāk piedzīvojumiem bagātu nedēļu Raimonda dzīvē. Raimonds aizbēg no mājām, iekuļas apšaubāmā afērā ar lokālo prostitūtu, nonāk policijas redzeslokā un visbeidzot atrisina samilzušo konfliktu gan ar mammu, gan savu labāko draugu. Galvenajās lomās Vita Vārpiņa un Kristofers Konovalovs.

Svētdien, 3. novembrī, pulksten 16:00 mazie skatītāji varēs noskatīties animācijas programmu, kurā iekļautas 7 multfilmas, to skaitā arī režisora Ēvalda Lāča animācijas filma "Eži un lielpilsēta". Tā saņēmusi dažādus apbalvojumus starptautiskos festivālos. Jaunākā balva saņemta festivālā "Cinekid" apbalvojumu kategorijā "Labākā Eiropas animācijas īsfilma". Pirms tam "Eži un lielpilsēta" saņēma apbalvojumus "Fantoche" starptautiskajā animācijas filmu festivālā, kur tika pie divām balvām - Bērnu žūrijas galvenās balvas un Bērnu skatītāju balvas. Tokijas Bērnu filmu festivālā Japānā filmai piešķirta speciālā žūrijas balva. Filma savu starptautisko pirmizrādi piedzīvoja Berlīnes kinofestivālā, kur tai bija lieliski panākumi, iegūstot žūrijas balvu un bērnu žūrijas diplomu. Filmu izlasē svētdien būs arī multfilmas par vismazāko skatītāju iecienītajiem Lupatiņiem un filmiņa no sērijas “Avārijas Brigāde Eiropā".

Flma “Mammu, es tevi mīlu” tiek demonstrēta projekta "Kinopunkts" ietvaros, savukārt Animācijas filmu programma, pateicoties Liepājas Kultūras pārvaldes finansiālajam atbalstam.

Kino seansu cena ir tikai 50 santīmi. Par animācijas seansu biļete jāpērk tikai bērniem. Vecāki, kas atveduši bērnus, var multfilmas skatīties bez maksas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.karosta.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 03.07.2024 Brīvdienu mikslis KidsHike.com
Kur šis atrodas? | Skatīt vairāk
Latvija
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 04.07.2024 Ditas Lūses izstāde Mazajā Mežotnes pilī Bauskas TIC
Esi ielūgts apmeklēt Ditas Lūses izstādi "Saules laiks" Mazajā Mežotnes pilī no 21. jūnija līdz 1. augustam! Izstādes atklāšana 21. jūnijā, | Skatīt vairāk
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com