Liepājas Latviešu biedrības namā notiks svētku koncerts māmiņām «Apvij rokas…»

Svētdien, 11. maijā, pulksten 13:00 Liepājas Latviešu biedrības nama Lielajā zālē uz sirsnīgu kopā būšanu Mātes dienas svētku koncertā "Apvij rokas…" aicina Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra vokālā studija Pērlītes un īpašie viesi Uģis Roze un Katrīna Paula Dīringa. Ieeja koncertā ar ielūgumiem.

Mamma, māmuliņa, māmiņa, mammīte, māmiķīte – ik dažādi gan mēs katrs saucam savu visdārgāko cilvēku.

Katru gadu maija otrajā svētdienā Latvijā tiek svinēta Mātes diena – starptautiski svētki par godu visām māmiņām. Šogad Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs, sveicot visas māmiņas, aicina ikvienu ģimeni uz sirsnīgu, gaišu un mīlestības caurstrāvotu Māmiņdienas koncertu Liepājas Latviešu biedrības namā, kurā izskanēs Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Jāņa Strazda, Andra Eniņa un citu autoru kompozīcijas.

Koncertā piedalīsies Bērnu vokālā studija Pērlītes (vadītāja Sondra Krauze), kā īpašie viesi – dziedātājs Uģis Roze, kurš savas karjeras laikā dziedājis grupās Inversija, Turaidas roze, Jumis, kā arī piedalījies daudzos citos mūzikas projektos un Uģa Rozes talantīgā audzēkne – astoņgadīgā soliste Katrīna Paula Dīringa, kura jau guvusi neskaitāmus panākumus pašmāju un Krievijas konkursos.

Par muzikālo pavadījumu rūpēsies mūziķi – Juris Kristons (taustiņinstrumenti), Māris Kupčs (ģitāra), Aivars Meijers (kontrabass).

Ieeja koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kurus bija iespējams izņemt Liepājas Latviešu biedrības nama kasē no 28. aprīļa. Ņemot vērā lielo interesi par koncertu, ielūgumi diemžēl vairs nav pieejami.

Sirsnīgi sveicam visas māmiņas Mātes dienā un lai sirsnīgi svētki ikvienā ģimenē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Latvija
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com