Siguldā Pils paviljona koncertu 4. sezona ir klāt!

Pašā vasaras viducī ļaujies brīvdabas koncertiem skaistajā Siguldas pils kvartālā.

Jau šo sestdien,16. jūlijā sezonu atklās džezs un cabaret noskaņas ar dziedātāju Elzu Rozentāli un pianista Ginta Žilinska trio.

Mūziķi uzburs 30to, 40to gadu Ameriku, izpildot tā laika kultūras simbolu - džeza karalienes Ellas Fidžeraldas un mūzikas leģendas Frenka Sinatras skaistākās melodijas.

Elzas Rozentāles tembrāli unikalā un spēcīgā balss īpašā ritma pulsācijā apvienos kaislību un brīvību mūzikā, tās ilustrācijās radot neatkārtojamu džeza un cabaret savienību.

Koncertā piedalās - Elza Rozentāle (balss), Gints Žilinskis (piano), Bruno Priekulis (kontrabass), Ainis Zavackis (sitaminstrumenti). Biļetes pieejamas "Biļešu paradīze" biļešu kasē vai elektroniski: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/118429

Pils paviljonā jau 4. sezonu apmeklētāji var baudīt koncertus vasarīgā brīvdabas atmosfērā kuri norisinās skaistajā Siguldas pils dārzā, kur atvērta tipa telts arī lietainās dienās ļaus izbaudīt dejas un mūziku pozitīvā gaisotnē. Par atspirdzinošiem dzērieniem un uzkodām koncerta laikā rūpēsies  “Cafe Pils dārzs” un vakaru noskaņu iesildīs lieliski Latvijas DJ. Sigulda noteikti ir izcils galamērķis, lai piedzīvotu mūziku, satikšanos ar draugiem, ģimeni, lai izstaigātu skaistākās vietas, kalnus un lejas kā arī baudītu garšīgus ēdienus un dzērienus!

Pils paviljona 4. koncertsezonas programma: šo sestdien,16. jūlijā sezonu atklās džezs un cabaret noskaņas ar dziedātāju Elzu Rozentāli un pianista Ginta Žilinska trio, 23. jūlijā dejotgribētājus atmodinās grupa “Sub Scriptum”, 13. augustā uzstāsies enerģiskā dziedātāja Būū. Skaists būs 19. augusta vakars kopā ar ekscentriskajiem “The Coco’ nuts” , 27. augustā dziedāsim līdzi grupas “Laika suns” leģendārajām melodijām un 3. septembrī sezonu noslēgs ballīšu karaļi grupa “Citi zēni”

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīze" biļešu kasē vai elektroniski www.bilesuparadize.lv

Ieejas maksa - 5 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakts autoorientēšanās sacensības Aizkraukles novada TIC
Atklāsim Aizkraukles pilsētas svētkus jau 12. jūlija naktī kopā! | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com