Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāre iesaka piemērotus ēdienus 18. novembra svinībām

Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāri Marinu Sokolovu. Šefpavārei jautājām viņas viedokli par galda klāšanas veidu un pasniedzamajiem ēdieniem 18. novembra svētkos.

"Galda klājumam iesaku izvēlēties sarkanbaltsarkano tematiku. Ar baltu galdautu klājiet galdu, to rotājiet ar sarkanām svecēm un salvetēm," iesaka Marina Sokolova. Restorāna Elefant šefpavāra Neatkarības dienas svētku maltītei piedāvā ēdienus no latviešu virtuves. Marina min, ka var izvēlēties siļķi ar biezpienu un vārītiem kartupeļiem vai cūkgaļas cepeti ar pupiņām. Savukārt, domājot par dzērieniem, šefpavāre pieskaņo karsto vai auksto kokteili ar Rīgas balzamu - Melnais balzams ar upeņu - ābolu sulu un kanēļa standziņu vai Dzirkstošais vīns ar Rīgas upeņu balzamu.

"Latvijas 95. dzimšanas dienā Travelnews.lv lasītājiem vēlu veselību, labklājību un izturību!" tā Wellton Elefant Hotel šefpavāre.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.wellton.com

Alkohola lietošana var būt kaitīga Jūsu veselībai

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR
Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com