Pirmo lidojumu no Kopenhāgenas uz Palangu veic jaunā SAS lidmašīna NextGen CRJ900

Gada sākumā Skandināvijas aviokompānija SAS paplašinājusi savu floti ar jaunu lidmašīnu tipuNextGen CRJ900, kas sniegs pasažieriem lielāku komfortu, vienlaikus taupot degvielu un samazinot trokšņa un vides piesārņojumu. Šī modeļa prezentācija 2009.gada 31.augustā notieka arī Lietuvas pilsētā Palangā, uz kurieni jaunais NextGen CRJ900 pirmoreiz atlidos no Kopenhāgenas. Arī turpmāk lidojumi no Palangas uz Kopenhāgenu tiks veikti ar šī tipa lidmašīnu.

Pateicoties tam, ka NextGen CRJ900 nodrošina vislielāko degvielas taupību savā klasē, lidmašīna ievērojami samazina oglekļa dioksīda izmešus. Jaunie lidaparāti ir ne tikai vides draudzīgākie un ekonomiski izdevīgākie, tie arī būtiski samazina trokšņu piesārņojumu, jo ir četras reizes klusāki nekā to priekšteči.

Kopumā SAS no Kanādas aviobūves uzņēmuma Bombardier ir pasūtījusi divpadsmit NextGen CRJ900 lidmašīnas, kas tika izmantotas lidojumiem starp Kopenhāgenu un vairākām Ziemeļeiropas valstīm, kā arī Dānijas iekšzemes maršrutos.

88-vietīgais CRJ900 nodrošina lielāku pasažieru komfortu, piedāvājot speciālus, ērtākus krēslus, ietilpīgākas bagāžas krātuves, lielākus logus un jaunu apgaismojuma sistēmu.

"Pateicoties jaunām NextGen CRJ900 lidmašīnām, mēs varam nodrošināt papildus ērtības mūsu pasažieriem, vienlaikus rūpējoties par apkārtējo vidi. Laikā, kad konkurence aviācijas nozarē ir tik sīva, SAS mērķtiecīgi strādā, lai uzlabotu lidojumu komfortu un izmantotu videi draudzīgus risinājumus, kas ir viena no SAS prioritātēm," uzsver Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS Group reģionālais vadītājs Latvijā un NVS valstīs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Atpūta augstākajā viesnīcā Kosta Blanka! Atlantic Travel
🌴Gran Hotel Bali / Spānija 🍎Ēdināšana - Brokastis ✈️ Izlidošana 12.07 - 7 naktis | Skatīt vairāk
no 843 EUR
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Koncertuzvedums “Atgriežamies Latgolā” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
6.jūlijā plkst. 20.00 aicinām uz Dikļiem, Neikenkalna dabas koncertzāli, kur notiks koncertuzvedums “Atgriežamies Latgolā”! | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com