airBaltic piedāvās rozes 11 km augstumā

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir pirmā aviokompānija pasaulē, kas piedāvās airBaltic pasažieriem rozes lidojuma laikā.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: „Baltijas valstīs ir izteikta ziedu dāvināšanas kultūra. Viens no airBaltic pasažieriem pat īpaši mums lūdza apsveikt viņa mīļoto lidojuma laikā. Mēs izlēmām ikvienam dot iespēju pārsteigt savu mīļoto, 11 km augstumā dāvājot rožu pušķi.”

No jūnija sākuma airBaltic mājaslapas veikalā www.airbalticoutlet.com iespējams iepriekš pasūtīt rožu pušķi, ko personīgi vai ar airBaltic apkalpes palīdzību pasniegt lidojuma laikā. Viens rožu pušķis (7 rozes) maksās 14 LVL (20 EUR). Mīļoto cilvēku vai draugu iespējams pārsteigt ar iepriekš pasūtītu rožu pušķi, pat ja nelidojat kopā.

airBaltic mājaslapa ir lielākais interneta veikals Baltijas valstīs. Tā piedāvā visu ceļojumam nepieciešamo, sākot no aviobiļetes un viesnīcas un beidzot ar apdrošināšanu un saulesbrillēm atpūtai pludmalē.

Atverot 27 jaunus maršrutus, airBaltic šovasar kļuvusi par lielāko valsts aviokompānija Eiropā pēc jaunatvērto reisu skaita un saņēmusi anna.aero ANNIES balvu. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

 

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts – 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit viena lidmašīna: desmit Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200 un vienpadsmit Fokker 50. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2024 - 07.07.2024 Ķēniņa Tālivalža svētki Trikātā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
6.jūlijā no pl.11.00 aicinām uz Ķēniņa Tālivalža svētkiem Trikātā, kas būs piepildīti ar viduslaiku tematiskām un sportiskām aktivitātēm. | Skatīt vairāk
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com