airBaltic pārdos zemo cenu aviobiļetes Maxima veikalos

No 01.12.2010 mazumtirdzniecības tīkla Maxima veikalos Baltijā varēs iegādāties kuponus Latvijas nacionālās lidsabiedrības airBaltic lidojumiem jeb priekšapmaksas aviobiļetes.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: “Pircēji Maxima veikalos papildus maizei, pienam vai desai varēs iegādāties priekšapmaksas aviobiļetes par izdevīgu cenu. Līdzīgi sadarbības projekti Skandināvijā un Baltijas valstīs ir parādījuši, ka airBaltic zemo cenu aviobiļetes mazumtirdzniecības tīkliem var piesaistīt tūkstošiem jaunu klientu.”

Ivars Andiņš, Maxima preses sekretārs: „Ar šo ērto un izdevīgo piedāvājumu mēs varam palīdzēt Maxima klientiem piepildīt sapni par ceļojumu uz gandrīz 80 airBaltic galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Mēs ticam, ka tā būs ļoti laba dāvana mūsu lojālajiem klientiem – “Paldies” karšu Latvijā, “Ačiū” karšu Lietuvā un “Aitah” karšu Igaunijā īpašniekiem.”

Lidojumu kuponi (e-kuponi) tiks tirgoti ierobežotā periodā - tos varēs iegādāties Maxima veikalos no šī gada 1. līdz 15.decembrim. E-kuponi ir pieejami Maxima lojalitātes programmas dalībniekiem. Lidojumi uz Baltijas valstu un Skandināvijas galamērķiem maksās 25 LVL. Lidojumi uz Rietumeiropas galamērķiem maksās 35 LVL, savukārt ilgāki lidojumi uz Tuvajiem Austrumiem, Krieviju vai NVS valstīm maksās 45 LVL. E-kupons ietver visas biļetes izmaksas, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu, bet nesedz tādu papildpakalpojumu kā apdrošināšanas, reģistrētās bagāžas un viesnīcu izmaksas.

E-kuponus iespējams apmainīt pret biļetēm uz gandrīz visiem tiešajiem airBaltic reisiem no Rīgas, Tallinas vai Viļņas uz Eiropu, Tuvajiem Austrumiem, Krieviju un NVS valstīm. Viens e-kupons atbilst vienvirziena biļetei. Lidojumam turp un atpakaļ nepieciešami divi e-kuponi – viens lidojumam uz izvēlēto galamērķi, bet otrs – atpakaļceļam.

E-kupons nav derīgs ceļojuma dokuments – tas jāapmaina pret biļeti mājas lapā http://www.airbaltic.com/ laika posmā no 1. līdz 30.decembrim. E-kuponi ir derīgi lidojumiem laika posmā no 2011.gada 1.februāra līdz 27.novembrim.

Detalizēta informācija par e-kuponiem ir pieejama airBaltic mājas lapā http://www.airbaltic.com/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Latvija
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


AL SVETS
,


Tukuma TIC
,


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com