SAS saņem balvu kā labākā Eiropas un starptautiskā aviolīnija

SAS Scandinavian Airlines Stokholmā notiekošajā ikgadējā Lielās Ceļojumu Balvas (Grand Travel Awards) pasniegšanas ceremonijā ieguva godalgas trīs nominācijās.

Pēc Zviedrijas prestižākā ceļojumu medija „Travel News” lasītāju un nozares ekspertu vērtējuma SAS kļuva par uzvarētāju trīs kategorijās: Labākā Eiropas aviolīnija, Labākā starptautiskā aviolīnija un Labākais vietējais pārvadātājs.

"Esam lepni, ka tieši cilvēki no tūrisma un ceļojumu nozares, par mums balsoja, atbalstīja, veicinot iegūt šos apbalvojumus. Mēs pastāvīgi strādājam pie pasažieru servisa izkopšanas, un šīs balvas ir tam apliecinājums. Tās ir liela atzinība visiem mūsu darbiniekiem par viņu ikdienas darbu labākās apkalpošanas nodrošināšanā”, komentējot apbalvojumus, saka Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS Scandinavian Airlines reģionālais vadītājs Latvijā un Austrumeiropā.

M.Pedersens uzsver, ka arī pērn SAS tika atzīta par Eiropas punktuālāko lidsabiedrību - arī apstākļos, kad gaisa satiksmi daudzviet bija paralizējuši vulkāna izvirduma izraisītie pelnu mākoņi.

Pēdējo nedēļu laikā SAS ir ieguvis jau vairākus apbalvojumus:

Šodien Flightstats izpilddirektors Džefs Kenedijs (Jeff Kennedy) Stokholmas Arlandas lidostā lidsabiedrībai SAS personīgi pasniedza balvu par punktuālāko Eiropas aviolīniju. Pagājušajā mēnesī SAS uzvarēja arī Norvēģijas ceļojumu balvu HSMAI - par mārketinga un sociālo mediju aktivitātēm, savukārt šī mēneša sākumā ieguva apbalvojumu par labāko interneta kampaņu „Mīlestības debesis” („Love is in the air”), kurā tika atspoguļota informācija un norise par pirmajām homoseksuāļu kāzām lidojuma laikā, kas notika tieši SAS lidmašīnā reisā no Stokholmas un Ņujorku.

Kategorijā par Labāko Starptautisko lidsabiedrību kopā ar SAS Scandinavian Airlines cīnījās arī Qatar Airways.

Zviedru tūrisma un ceļojumu medija „Travel News” pasniegtā Lielā Ceļojumu Balva (Grand Travel Award) ir ekvivalenta vietējās tūrisma nozares „Oskaram”. Uzvarētājus dažādās tūrisma kategorijās ik gadu nosaka žūrija – 500 dažādu zviedru tūrisma ekspertu sastāvā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Koncertuzvedums “Atgriežamies Latgolā” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
6.jūlijā plkst. 20.00 aicinām uz Dikļiem, Neikenkalna dabas koncertzāli, kur notiks koncertuzvedums “Atgriežamies Latgolā”! | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 04.07.2024 airBaltic pop-up lidojumi Liepājas reģiona TIB
Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka nodrošinās pop-up lidojumus no Rīgas uz Liepāju. | Skatīt vairāk
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com