Indiešu lidsabiedrība liek pasažieriem maksāt par degvielu

Indijas čārterlidojumu kompānija Comtel izdomājusi jaunu veidu, kā papildināt savu kasi. Lidojuma laikā lidmašīnas salonā izskanējis paziņojums, ka pasažieriem, ja tie vēlas nokļūt galamērķī Birmingemā, „jāsamet” degvielai un lidostas nodevām apmēram 23`000 eiro.

Nedēļas nogalē vairāki simti Comtel pasažieru, kas no Indijas lidoja uz Lielbritāniju, piedzīvoja šoku, kad, nosēdušies Vīnē, uzzināja no lidmašīnas apkalpes, ka ceļa turpināšanai viņiem nekavējoties jāpiemaksā 23`000 eiro. Situāciju Vīnes lidostā plaši atspoguļoja Austrijas un Lielbritānijas mediji, demonstrējot lidmašīnas salonā uzņemtus aculiecinieku video, kur apkalpes loceklis paziņojis pasažieriem: „Mums nepieciešams mazliet naudas, lai samaksātu par degvielu, lidostu un visu citu, kas mums vajadzīgs. Ja jūs gribat nokļūt Birmingemā, jums par to jāsamaksā.” Tiem, kam skaidras naudas nav, bijis jādodas uz lidostas bankomātiem, no maksas atbrīvoti tikai bērni, kas jaunāki par diviem gadiem.

Lidsabiedrības pārstāvis informējis presi, ka tūrisma firma no ceļotājiem pirms lidojuma iekasējusi naudu, bet nav norēķinājusies par lidmašīnas izmantošanu.

Līdzīga situācija pagājušajās brīvdienās izveidojusies arī Indijas pilsētas Amritsaras lidostā, kur vēl vienas Comtel lidmašīnas pasažieriem lidmašīnas apkalpe pieprasījusi samaksāt katram papildus 145 eiro, lai samaksātu par degvielu un norēķinātos par lidostas nodokļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 08.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Ziemeļkipra - pagarini vasaru! Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu / Augusts - oktobris | Skatīt vairāk
no 427 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com