Nosaukti dīvainākie lidmašīnu izlidošanas kavējumu iemesli

Nosaukti dīvainākie iemesli, kāpēc lidmašīnas izlidošanas laiks kavējas un iemesli, kāpēc lidmašīnām nākas veikt ārkārtas piezemēšanos.

Air India par stundu nācās aizkavēt reisu, jo kapteinis Smiriti Trehan atteicās lidot. Viņa iemesls nelidot bija šāds – sākotnējais maršruts Mumbaija – Džaipura - Deli tika mainīts, proti, tika izlemts izņemt Džaipuru no apstāšanas vietas saraksta. Kapteinis bija vīlies, jo Džaipurā viņš bija sarunājis kādu slavenu sīpolu tirgotāju, kurš viņam piegādātu sīpolus uz Džaipuras lidostu.

American Airlines lidojums no Dalasas 2012. gadā aizkavējās, jo stjuarte neizskaidrojamu iemeslu dēļ nepatiesi informēja pasažierus, ka lidmašīnai ir tehniskas problēmas un tā ļoti iespējams avarēs. Cita stjuarte mēģināja nomierināt pasažierus par radušos situāciju. Lidmašīna no lidlauka atgriezās pie vārtiem un lūdzu stjuartei izkāpt no lidmašīnas.

Delta lidmašīnai 2011. gadā, kas bija ceļā no Minnesotas uz Losandželosu, nācās veikt avārijas nosēšanos dēļ salūzušas tualetes. Interesanti, ka lidmašīnā atradās arī Guns n’Roses ģitārists Slash.

2011. gada aprīlī kāds kucēns aizkavēja reisu Ņujorkas lidostā, jo kucēns izmuka brīdī, kad tas tika ievietots lidmašīnā. Lidostas apkalpe 20 minūtes meklēja pazudušo kucēnu, kamēr tas tika atrasts.

EasyJet lidojums uz Dženovu aizkavējās par vairāk nekā stundu, jo lidmašīnās kopējais svars bija ārpus normas. Kāds pasažieris bija pat gatavs samaksāt 400 mārciņas četriem pasažieriem, lai tie izkāpj, ļaujot lidmašīnai lidot.

Bruņurupuči aizkavēja JFK lidostas darbību 2011. gadā, jo izlēma pārvietoties pāri skrejceļam, aizņemot to uz vienu stundu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 07.07.2024 Vēsturisko parku un dārzu diena Alūksnē Alūksnes TIC
6.un 7. jūlijā Latvijas piļu un muižu Vēsturisko parku un dārzu dienas 2024 apmeklētājus aicina sajust vēsturiskas dvesmas un līdztekus baudīt. | Skatīt vairāk
no 4.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com