Lai ceļotu gudri, piesakies aviokompāniju ziņām

Travelnews.lv iesaka ceļotājiem taupīt un ceļot gudri, tāpēc sazinājāmies ar aviokompānijas Finnair pārstāvi, lai noskaidrotu kāds ir ērtākais variants, lai cilvēki uzzinātu par aviobiļešu labākajiem piedāvājumiem?

Somu vadošās aviokompānijas Finnair  klientu menedžere Jeļena Barisone stāsta, ka Finnair gadījumā vislabāk ir piereģistrēties uz aviokompānijas informatīvo avīzi. Avīze sniedz iespēju pirmajam saņemt Finnair ziņas, tūrisma informāciju, kā arī piedāvājumus par īpašajām cenām un akcijām. Arī lielākās tūrisma aģentūras seko līdzi Finnair jaunumiem un cenšas Finnair piedāvājumus ievietot savā mājas lapā pēc iespējas ātrāk.

"Kopumā, plānojot ceļojumu ar Finnair, es iesaku rezervēt biļetes laicīgi. Plānojot ceļojumu uz tālajam zemēm jāņem vērā arī sezona. Ja vēlaties lidot karstajā sezonā (high season), tad ir jārēķinās, ka biļetes mēdz pazust ļoti ātri. Nesezonas (off- vai low-season) laikā ir izdevīgākas cenas un attiecīgi labāka vietu pieejamība," stāsta Jeļena Brisone.

Aviokompānijas Finnair klientu menedžere pastāstīja, ka, ja laicīgi iegādājies lētākas biļetes, vai tā saucamās akciju biļetes, ir jārēķinās ar to, ka ārējie faktori var ietekmēt klienta plānus tuvojoties izlidošanas dienai. " Līdz ar to es iesaku iegādājoties laicīgi neatgriežamas un nemaināmas biļetes - novērtēt riskus un/vai  nedaudz piemaksāt, lai nopirktu biļeti ar iespēju mainīt, vai arī iegadāties ceļojuma anulācijas polisi," iesaka Finnair klientu menedžere.
Jeļena Barisone informē, ka Finnair piedalās tirdzniecības centra Stockmann rīkotājās izpārdošanas akcijās ''Stockmann trakās dienas''. "Šīs akcijas laikā Finnair vienmēr pārdod izdevīgus aviobiļešu piedāvājumus,'' stāsta Jeļena.





KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 10.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.07.2024 - 10.07.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Alūksnes pilsētas svētki Alūksnes TIC
Jau augusta pirmajā nedēļā gaidītākais pasākums šajā vasarā - Alūksnes pilsētas svētki | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.06.2024 - 10.07.2024 "Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com