airBaltic sāks lidojumus no Frankfurtes un Dortmundes uz Ūzedomas salu

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic šajā vasaras sezonā sāks tiešos lidojumus no Frankfurtes un Dortmundes uz saulaino Ūzedomas salu. Šī būs pirmā reize, kad aviokompānija piedāvās tiešos lidojumus starp galamērķiem, kuri ir ārpus Baltijas valstu robežām.

airBaltic komercdirektors Kristofs Vjate (Christophe Viatte): ''Jauno airBaltic maršrutu atklāšana no Frankfurtes un Dortmundes uz Ūzedomas salu ir svarīgs notikums, jo tas mums paver iespēju paplašināties Baltijas jūras reģionā. Esam priecīgi, ka sadarbībā ar mūsu partneri ArGe group, varēsim piedāvāt šo iecienīto vasaras brīvdienu galamērķi ceļotājiem no Vācijas''.

AirBaltic veiks lidojumus no Frankfurtes un Dortmundes uz Hēringsdorfu, Ūzedomas salā ar Bombardier Q400 NextGen lidmašīnu. Reģistrēšanās nodeva šiem reisiem netiks noteikta un pasažieriem lidojuma laikā tiks piedāvāts bezmaksas dzēriens – ūdens/tēja/kafija un uzkoda. Biļešu cena būs sākot no 149 eiro Dortmundes – Hēringsdorfas maršrutā un no 159 eiro Frankfurtes – Hēringsdorfas maršrutā, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

Papildus vairākiem tiešajiem lidojumiem no Tallinas, Viļņas un drīzumā arī no Hēringsdorfas, airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jauns multifunkcionāls baseina komplekss Liepupes muiža
Jaunais baseina komplekss ir izveidots norobežotā muižas parka teritorijā, un to ieskauj plašs dzīvžogs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 09.07.2024 Atpūta augstākajā viesnīcā Kosta Blanka! Atlantic Travel
🌴Gran Hotel Bali / Spānija 🍎Ēdināšana - Brokastis ✈️ Izlidošana 12.07 - 7 naktis | Skatīt vairāk
no 843 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 10.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 12.07.2024 Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com