airBaltic lidojums būtiski aizkavējās iereibušo apkalpes locekļu dēļ (video) [2]

Latvijas aviokompānija airBaltic ar nožēlu informē, ka tās lidojums BT7843 no Oslo Norvēğijā uz Haniju Krētas salā Grieķijā aizkavējās 4 stundas un 45 minūtes, jo lidojuma apkalpei tika liegts izpildīt lidojumu. Saskaņā ar pašreiz pieejamo informāciju, pastāv aizdomas, ka četri no pieciem apkalpes komandas locekļiem bija lietojuši alkoholu. Šobrīd tiek veiktas rūpīgas medicīnas pārbaudes, lai noteiktu alkohola līmeni asinīs.

Drošība ir mūsu galvenā prioritāte un airBaltic šobrīd veic rūpīgu šīs situācijas izmeklēšanu. Aviokompānijai ir vairāku līmeņu kontroles mehānismi, lai nodrošinātu visu airBaltic lidojumu drošību. Aviokompānijai ir noteiktas procedūras, lai novērstu potenciālās cilvēku izraisītās kļūmes. Līdz izmeklēšanas beigām airBaltic ir uz laiku atstādinājusi četrus iesaistītos apkalpes locekļus. airBaltic izsaka pateicību Norvēģijas lidostai un policijai par to ieguldījumu, nodrošinot airBaltic drošības principus.

airBaltic atvainojas mūsu Norvēģijas pasažieriem par sagādātajām neērtībām un reisa kavēšanos. airBaltic atkārtoti uzsver, ka aviokompānijā netiek pieļautas nekādas atkāpes no drošības standartiem, un tiklīdz tiks pabeigta pilnīga izmeklēšana, aviokompānija izvērtēs papildus drošības pasākumus sadarbībā ar aviācijas uzraudzības iestādēm.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem, kā arī izpilda čārterlidojumus Eiropas tūroperatoru uzdevumā. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 sprite 08/10/2015 17:07 algas draņķigas, garas darba stundas. te arī rezultāts.

2 sprite 08/10/2015 17:07 algas draņķigas, garas darba stundas. te arī rezultāts.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Atpūta Lasvegasā! - Jaudīgi! Estravel Latvia
Iestartē vasaru - Lidojums un viesnīca Vegasā // Piedāvājumi 7-14 naktīm // Lidojums no Rīgas | Skatīt vairāk
no 1419 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com