Ko bērni visvairāk vēlas ceļojuma laikā?

Pieaugusi tūristi paši vienmēr zina, kas ir vissvarīgākais ceļojuma laikā. Vienalga vai tas ir lielisks peldbaseins, luksusa SPA apmeklējums vai citas lieliskas lietas, kas padara ceļojumu iespaidīgāku.

Taču vai kādreiz ceļotājiem ienāk prātā, ko vēlas viņu bērni visvairāk par visu?

Booking.com ievāca vairāk nekā 22500 atbildes no bērniem, kuri ir bijuši ceļojumā. Šie ceļojumi viņiem bija notikuši visā pasaulē. Tas, kas atklājās bija ļoti interesanti.

Nav pārsteigums, ka tīņi no 12 – 15 gadiem visaugstāk vērtē savienojamību. Pēc viņu domām, ceļojumam nav dižas jēgas, ja ar to nevar dalīties ar saviem draugiem Snapchat vai facebook.

Gandrīz 90% bērnu teica, ka ātrs bezvadu internets ir pats svarīgākais, lai viņi labi pavadītu laiku. Vieta, kur viņi justos vislabāk? Japāna, Nīderlande, Kanāda, Portugāle un Krievija.

Tīņiem arī patīk daudz laika pavadīt pie baseina, jo 65% teica, ka baseins viesnīcā ir svarīgs. Šādiem bērniem vislabākās valstis ir ASV un Grieķija.

50% bērnu arī izteica, ka ļoti svarīgas ir aktivitātes. Respektīvi, ja ceļojumā būs daudz aktivitāšu, tas būs daudz interesantāk, nekā muzeju apmeklējums. Vislabākās valstis šādiem piedzīvojumiem ir ASV, Nīderlande, Meksika un Austrija.

Bērni no 5 – 11 gadiem visaugstāk toties vērtē baseinus, slidkalniņus un pludmales. 73% bērnu izdarīja šādu izvēli. Meksika pārspēj visas citas valstis šajā jautājumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunmoku pils aicina uz Dārza svētkiem Jaunmoku pils
21. jūlijā Jaunmoku pilī tradicionāli, pašā vasaras plaukumā, norisināsies viens no gada gaidītākajiem notikumiem – Dārza svētki. Šogad, | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Burtnieka centra laivu kanālā norisināsies tradicionālā Burtnieka Kausa izcīņa Ošu regatē 2024. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 08.07.2024 Pasaules koklētāju nometnes noslēgums Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Pasaules koklētāju nometnes noslēguma koncerts notiks 7. jūlijā plkst. 12.30 pie Valmiermuižas alus darītavas. Tad ikviens aicināts uz sadziedāšanos! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com