Gaisā pacelsies supersmagsvars bagātniekiem

Divas Eiropas lidmašīnu būves un apkopes kompānijas – vācu Lufthansa Technik un Šveices Jet Aviation – paziņojušas par plāniem pārvērst pasaules lielāko laineri Airbus A380 par lidojošiem apartamentiem ar atsevišķiem kajītes tipa numuriem, kinoteātri un trenažieru zāli, kā arī ar saunām un džakuzi.

«Limuzīni vai jahtas nereti tiek iekārtotas pēc individuāla pasūtījuma atbilstoši īpašnieka vēlmēm,» stāsta britu žurnāla Airliner World redactors Ričards Maslens, «Aviācijā situācija ir līdzīga – visu, kuri var atļauties, cenšas padarīt savas lidmašīnas par individualitātēm.»

Tomēr arī viņš atzīst, ka 560 smagā «aviolimuzīna» A380, kas ir lielāks pat par ASV prezidenta Boeing 747, pārveidošana ir kaut kas nebijis. Lufthansa Technik jau ir izveidojusi interjera vispārējās skices, un tagad savs vārds sakāms klientiem, pēc kuru vēlmēm tiks veidotas iekārtojuma specifiskās detaļas.

Centrālie apartamenti atrodas lainera otrajā klājā un sevī ietver biroju, ēdamistabu, guļamistabu, ģērbtuvi un pilnībā aprīkotu vannasistabu un treniņzāli ar tvaika pirti un trenažieriem. Stāvu zemāk iekārtoti vairāki mazāki apartamenti, kā arī konferenču zāle. Savukārt viszemākajā klājā izveidota kravas telpa, ko vajadzības gadījumā viegli iespējams pārveidot par kinozāli vai papildvietām pasažieriem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com