Tūroperators Tez Tour sniedz iespēju apmeklēt slavenu mākslinieku koncertus

Tūroperators Tez Tour saviem klientiem sniedz unikālu iespēju ne vien atpūsties Kostabravas gleznainajā piekrastē, bet ari apmeklēt pasaulslaveno skatuves mākslinieku Hulio Iglesiasa, Šarla Aznavura un daudzu citu populāru dziedātāju un izpildītāju koncertus. Koncerti notiks jaukajā, senatnīgajā Palafruželja, kas atrodas Žironas apkaimē.

Katru gadu jūlijā un augustā Palafruželja tiek rīkots “Jardins de Cap Roig” festivāls, kura laikā uzstājas visdažādāko stilu un virzienu mūziķi un dziedātāji (džezs, opera, klasiskā mūzika, pops, roks). Piemēram: 01.08. - Sinéad O'Connor; 05.08, 06.08. – Julio Iglesias; 16.,17.08 – Charles Aznavour. Šis festivāls citu daudzo muzikālo festivālu vidū, kas vasaras sezonā tiek rīkoti Spānijā, izceļas ne tikai ar savu ārkārtīgi skaisto norises vietu, bet arī to, ka tajā uzstājas pasaules klases mūzikas izpildītāji.

Pirms koncerta tūristi Palafruželja var aplūkot brīnišķīgo senatnīgā stila celto pili un doties pastaigā pa vietējo (gandrīz vai botānisko!) dārzu (no 20:00, jo koncerti sakas 22:00). Pils un dārza vēsture ir skaista un romantikas apdvesta. Bijušais Krievijas armijas pulkvedis Nikolajs Vojevodskis 1927. gada uzcēla savai sievai, angļu aristokrātu ģimenes atvasei Dorotejai Vebsterei pili viduslaiku stila. Savukārt sieva ap pili iekārtoja brīnišķīgu dārzu ar romantiskam alejām un dekoratīviem augiem. Gan pils, gan dārzs atrodas uz zemesraga, kas ievirzās jūrā.

Uz diviem koncertiem (Hulio Iglesiasa – 06/08 un Šarla Aznavura 16/08) Tez Tour saviem tūristiem piedāvās specialu paketi (ieejas biļetes un grupas transfērs no kūrorta). Paketē būs iekļauts arī dārza apmeklējums. Cena – sakot no 90 EUR.

Šajā sakarā Tez Tour iesaka apmesties 5* viesnīcā “Guitart Gran Hotel Monterrey”, kas ir festivāla oficiālā viesnīcā (tieši tajā dzīvos visi festivāla dalībnieki). Turklāt viesnīca saviem viesiem katru dienu organizēs transfēru uz festivāla norises vietu (25 EUR no cilv.). Tomēr var apmesties ari jebkurā citā viesnīcā Kostabravas kūrortā. Tiesa, tādā gadījumā, ja tūristi vēlēsies apmeklēt kādu koncertu, viņiem būtu vislabāk vērsties pie Tez Tour pārstāvjiem kūrortā, lai pasūtītu biļetes un individuālo transfēru; lai gan, iepriekš iegādājoties biļetes caur festivāla oficiālo mājaslapu (festival.caproig.cat), iespējams arī patstāvīgi doties uz festivāla norises vietu.

Informācijai: speciālas cenas ceļojumiem jūlija-augusta ar izmitināšanu šajā viesnicā aplūkojamas tūroperatora Tez Tour mājaslapā, on-line rezervēšanas sistēmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Agrās rezervēšanas piedāvājumi! Estravel Latvia
Ieplānojiet atvaļinājumu eksotiskā galamērķī - uzsildiet ziemu! | Skatīt vairāk
no 619 EUR
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Grand Voyage - Garie kruīzi rudenī Estravel Latvia
Eiropas ostas - Salas - Brazīlijas pilsētas - Maiami... Garo kruīzu piemēri šim rudenim. // no 14 naktīm | Skatīt vairāk
no 847 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Jūrmalas TIC
,


Novatours
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com