Maljorka vēlas atbrīvoties no "iereibušo kūrorta" reputācijas

Maljorkas salas līdzšinējais tēls daudzu ceļotāju acīs saistās ar iereibušu atpūtnieku masām, kuri laiski gozējas pludmalēs. Taču nu Vidusjūras sala vēlas atbrīvoties no šādas reputācijas un kļūt par "Spānijas Santropēzu", nereti iereibušo britu un vācu atpūtnieku vietā piesaistot finansiāli nodrošinātākos tūristus no Ķīnas un Dubaijas.

Kā intervijā atzinis Palmas de Maljorkas mēra vietnieks, alkohola lietošanai Spānijai piederošo Baleāru salu pludmalēs nu pienācis gals. 

Alvaro Hihons piebildis, ka jaunākie kūrorta attīstības plāni saistīti ar tādu tūristu piesaisti, kuri gatavi "iztērēt daudz naudas".

Salas valdības plāni mainīt Plaja de Palmas pludmaļu reputāciju nozīmē alkohola lietošanas aizliegumu sabiedriskās vietās visu diennakti, kā arī viesnīcu uzlabošanu līdz četru un piecu zvaigžņu kategorijām.

"Tāda atpūta, kas saistīta ar pārmērīgu alkohola lietošanu ārzemēs, uzskatāma par novecojušu tūrisma tendenci. Ja ļaudis vēlas piedzerties, viņiem jādodas uz naktsklubiem, nevis jāzviln pludmalēs," vācu tabloīdam Bild atzinis Hihons.

Tūrisma nozare ir pamata balsts Baleāru salu ekonomikai. Kā liecina vietējo pārvaldes institūciju rīcībā esošie dati, 2012. gadā šeit ieradās gandrīz divi miljoni britu un 3,4 miljoni vācu atpūtnieku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.07.2024 - 06.07.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 06.07.2024 Festivāls "JAUDĪGI AR SAVĒJIEM" Tukuma TIC
6.jūlijā festivālā "Jaudīgi ar savējiem" dzīvā mūzika Šlokenbekas muižas pagalmā skanēs visas dienas garumā! Dakota, Tumsa, Opus pro un citi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.07.2024 - 10.07.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 12.07.2024 Pludmales ballīte austrumu noskaņās Baltic Beach Hotel & SPA
12. jūlijā garda ēdiena un labas izklaides cienītājus aicinām uz “Beach Bar & Grill”, kur lieliem un maziem viesiem piedāvāsim aizraujošu garšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com