Foto: agriturismolavigna.it
Autors: Santa Bivbāne
Avots: BalticTravelnews.com/lonelyplanet.com
Jauna politika Florencē, Itālijā, mudina vietējos uzņēmumus, lai tie izmanto vietējo, Toskānā ražoto produkciju.
Toskāna ir slavena ar saviem izcilajiem vietējiem produktiem – olīvām, olīveļļu, sieru, zivju ēdieniem, steiku un vīnu. Jaunais likums stāsies spēkā tuvāko trīs gadu laikā un būs drošs garants, ka, ciemojoties šajā romantiskajā Itālijas reģionā, baudīsiet patiešām kvalitatīvu un izcilu vietējo pārtikas ražojumu.
Reklāma
Vietējie uzņēmēji gan atzīst, ka šāda politika visticamāk paaugstinās produktu iegādes cenas, limitējot produktu iegādes apjomu. Tomēr lielākā daļa Itālijas restorānu pasaules pārstāvji šo ideju atbalsta, tādējādi ļaujot saglabāt savu bioloģisko produktu daudzveidību, vienīgi ierosina procentuāli samazināt izmantojamās produkcijas apmērus, kas noteikti likumā.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.