Radošā telpa «Ideju bode» organizē veselīgas ēšanas meistarklases

Radošā telpa "Ideju bode" organizē veselīgas ēšanas meistarklases, ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni par ēdiena nozīmi fiziskajā veselībā un ikdienas kultūrā.

15. oktobrī radošajā telpā "Ideju bode" ar lekciju un gatavošanas meistarklasi viesosies žurnāla un bloga ČetrasSezonas.lv autore Signe Meirane.
Signe Meirāne dalīsies zināšanās un pieredzē par veselīga uztura lomu ilgtermiņā, runāsim par bērnu ēdieniem, kā arī gatavosim trīs dažādus ēdienus no ķirbja. Pieteikšanās uz meistarklasi jau ir noslēgusies.

19. oktobrī Liepājā viesosies Roberts Lācītis, lai dalītos savās zināšanās par to, ko ēst rudenī, lai organismu sagatavotu ziemai. Augļi, dārzeņi, ogas palīdz uzņemt vitamīnus un nostiprināt imūnsistēmu, lai nav ziemā jāslimo un jālieto medikamenti. Roberts Lācītis dalīsies zināšanās un pieredzē par bērnu ēdienkarti, ko pagatavot, lai bērni neizvēlētos čipšus vai frī kartupeļus.
Roberts Lācītis ir makrobiotikas speciālists un izcils masieris. Mācījies makrobiotikas institūtā gan ASV, gan Eiropas filiālē Amsterdamā.
Dalība meistarklasē maksā 20 eiro.
Pieteikšanās līdz 17.oktobrim, rakstot uz e-pasta adresi [email protected].

3. novembrī "Ideju bodē" ciemosies Ance Anna Šternberga. Ances aktīvā dzīvesveida sastāvdaļas ir sportošana, rūpes par veselību, arvien jaunas informācijas iegūšana par plašo uztura tēmu. Viņas hobijs ir bezgala gardu un organismam vērtīgu ēdienu radīšana. Daudzi Anci pazīst kā bloga Topivesels.lv autori un kā praktizējošu naturopāti un naturopātiskā uztura treneri, kas izglītību ieguvusi Naturopātijas medicīnas koledža Londonā. Turklāt, ikviens, kurš Anci sastapis dzīvē, ir pārliecinājies par viņas entuziasmu un vēlmi dalīties zināšanās.
“Ja man ļautu izvēlēties, es dzīvotu virtuvē, nevis savā istabā. Manuprāt, virtuve ir ļoti radoša vieta – tā ir kā svētvieta, kur tiek ģenerētas idejas, attīrās domas, izpaužas radošā mīlestības enerģija un top veselība", atzīst Ance Anna Šternberga.
Dalība meistarklasē maksā 20 eiro.
Pieteikšanās, rakstot uz e-pasta adresi [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Vasaras atpūta pie Madonas novada ezeriem Madonas TIC
Pavadi brīvdienas kādā no atpūtas vietām pie mūsu puses ezeriem. Kad gaiss smaržo pēc ezera, draugu sarunām un bērnu smiekliem, vasara ir | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com