Latvijas tirgū ienāks jauni hibrīdautomobiļu taksometri

Latvijas tirgū ienāks jauni hibrīdautomobiļu taksometri

Forus international sadarbībā ar Amserv Motors, Red Cab un Mobire Latvija piedāvā jaunas biznesa vērtības Latvijas tirgū - līdz pat 100 jauniem hibrīdautomobiļu taksometriem.

Jauna četru uzņēmumu sadarbības modeļa ietvaros jūnijā pie klientiem Rīgā nonāca pirmie 11 jauni Toyota hibrīdautomobiļi, nodrošinot pilnīgi jaunu servisa līmeni. Taksometrus var pasūtīt, izmantojot Forus lietotni vai zvanot Red Cab dispečeram.

Forus International izpilddirektors Loukas Tzitzis atklāj, ka 11 automašīnas ir tikai pirmais solis ceļā uz lielāku mērķi. “Vēlamies saviem klientiem piedāvāt drošu, kvalitatīvu un videi draudzīgu taksometru pakalpojumu. Lai to nodrošinātu, mūsu mērķis kopā ar partneriem ir piegādāt līdz pat 100 jaunām automašīnām. Jūtamies gandarīti, ka esam uzsākuši šo sadarbību ar Amserv Motors, Mobire Latvija un Red Cab - ilglaicīgi pastāvošiem uzņēmumiem tirgū. Mūsu mērķis ir pievienot tīklam citus taksometru parkus, lai nodrošinātu kopīga zīmola taksometrus. Vēlamies piedāvāt labāko, drošāko un ilgtspējīgāko taksometru pakalpojumu Rīgā ar Forus platformas starpniecību. Forus platformas jaunais piedāvājums ietver ērtu veidu partneriem iznomāt automašīnas un pilnībā digitālu programmatūru autoparka pārvaldībai,” piebilda Tzitzis.

Red Cab valdes loceklis Mārtiņš Legzda norāda, ka šāda veida sadarbības modelis ir jaunums visā Latvijas taksometru tirgū. “Galvenais ieguvējs no šīs sadarbības ir klients, kuram mēs varam piedāvāt labāku servisu ar jaunām un videi draudzīgām automašīnām. Automašīnas iespējams nolīgt Rīgā, Rīgas rajonā un Jūrmalā, kā arī Rīgas  lidostas oficiālajā taksometru stāvvietā.  Protams, pirmās 11 automašīnas ir nozīmīgs solis, taču mūsu mērķis ir būtiski palielināt jaunu automašīnu skaitu jau drīzumā”, piebilda Legzda.

Amserv Motors valdes priekšēdētājs Ints Pērkons uzsver, ka sadarbība ar Forus ir bijusi ilgstoša, taču šāda veida trīspusējais risinājums ir jauns un izdevīgs visām iesaistītajām pusēm. "Sadarbība ar Forus International ir labs piemērs tam, kā Forus platforma palīdz pakalpojumu sniedzējiem atjaunināt savu autoparku, kā arī svarīgus programmatūras elementus, kas nepieciešami digitālajām operācijām. Tādā veidā sniedzot labumu klientam, taksometru kompānijai un platformai, kas savieno iesaistītās puses," sacīja Pērkons.

Kā norāda Mobire Latvija valdes priekšsēdētājs Jānis Trēziņš, izveidotais nomas modelis ir elastīgs un ļauj taksometru kompānijām ātri un būtiski uzlabot servisa līmeni ar jaunām automašīnām. “Vairs nav nepieciešamības izmantot līzingu vai iegādāties automašīnu. Arī taksometru parki var atjaunināt savu autoparku elastīgāk un uzturēt augstu apkalpošanas kvalitāti,” piebilst Trēziņš.

Ar Forus platformas starpniecību izpildīti jau teju 3,5 miljoni braucieni, un pēdējā gada laikā lietotnei tika pievienoti tādi pakalpojumi kā automašīnu un Tuul skūteru noma, kā arī sūtījumu piegādes serviss. 250 000 līdzīpašnieku sāka krāt digitālās akcijas un viņiem ir izdalīti 660 000 US Tokeni.

Forus lietotne ir Igaunijā radīta pakalpojumu platforma, kas šodien darbojas trīs Baltijas valstīs un kopumā 18 pilsētās: Tallinā, Tartu, Pērnavā, Hāpsalu, Rakverē, Vīlandē, Narvā, Jehvi, Kohtla-Jervē, Sillamē, Viļņā, Kauņā, Klaipēdā, Alītā, Rīgā, Jūrmalā, Liepājā un Daugavpilī.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
no 150 EUR
Tukuma novada piekrastes naktsmītnes Tukuma TIC
Te būs saraksts ar naktsmītnēm no Bērzciema līdz pašam Bigauņciemam! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com