Jūrmalā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” laikā būs satiksmes ierobežojumi

Jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” laikā no 28.jūlija līdz 2.augustam Jūrmalā Dzintaru koncertzāles apkaimē būs ierobežota satiksme.

Valsts policija sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības policiju laikā no 28.jūlija līdz 2.augustam katru dienu no plkst. 16.00 līdz 23.00 ierobežos vai slēgs visa veida transportlīdzekļu , izņemot operatīvo transportlīdzekļu, kustību Dzintaru prospektā no Madonas ielas līdz Turaidas ielai. Ierobežota vai slēgta šajā laikā tiks arī visa veida transportlīdzekļu, izņemot operatīvo un transportlīdzekļu ar konkursa organizatoru izsniegtām caurlaidēm, kustība Turaidas ielas posmā no Meža prospekta līdz Jūras ielai un Jūras ielas posmā no Turaidas ielas līdz Konkordijas ielai.

Lai atvieglotu transportlīdzekļu kustību jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” norises laikā no 28.jūlija līdz 2.augustam, ir izstrādāta un atbildīgajās institūcijās saskaņota satiksmes organizācijas shēma. Ceļu satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu izvietošanu atbilstoši šai shēmai organizē Jūrmalas pilsētas domes Pilsētsaimniecības un būvniecības pārvalde.

Jūrmalas pilsētas Pašvaldības policijai ir uzdots nepieciešamības gadījumā normatīvajos aktos noteiktā kārtībā pārvietot neatļautās vietās atstātos transportlīdzekļus.

Jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” laikā Jūrmalā tiks palielināts to vietu skaits, kur ielu malās varēs novietot autotransportu, it īpaši ļoti apmeklētu koncertu laikā. Par papildus autostāvvietām tiks izvietotas papildu norādes zīmes vai arī aizklātas apstāšanās un/vai stāvēšanas aizlieguma zīmes.

Lūgums visiem transportlīdzekļu vadītājiem laikā no 28.jūlija līdz 2.augustam rūpīgi sekot ceļazīmēm un būt iecietīgiem, lai saglabātu sev un līdzcilvēkiem labu noskaņojumu un pozitīvas emocijas arī dienās, kad Jūrmalā ir ļoti daudz iebraucēju un ne visur iespējams aizbraukt pa ierasto maršrutu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.07.2024 - 08.07.2024 Skrējiens “Apkārt Vaidavas ezeram” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
7. jūlijā Vaidavā jau 43. reizi norisināsies tradicionālais skrējiens “Apkārt Vaidavas ezeram”. | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Jūrmalas TIC
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com