Daugavpils gatavojas uzņemt PRO drifta braucējus un fanus

Jau šo sestdien (14.07.2012), Daugavpilī, Liginišķi, kartadromā "Blāzma" norisināsies drifts. Šis ir jau otrais gads, kad oficiālās drifta sacensības notiks kartadromā "Blāzma".

Sestdien uz starta redzēsim 3 ieskaites klases - Street, ProAm un Pro un divus oficiālos posmus: Latvijas Drifta Kausa 3. posmu un Latvijas Drifta Čempionāta 2. posmu.

Organizatori ir ļoti priecīgi visiem Latgales reģiona iedzīvotājiem un citiem dot lielisku iespēju, satikt un redzēt trasē spēcīgākos Latvijas sportistus un lielākos drifta entuziastus. Un, protams, gan Street klasē redzēsim spēcīgākos braucējus, gan ProAm un protams Pro klasē, kur uz starta redzēsim gan Gati Lapānu (kura mašīna līdz pat sacensībām ir aplūkojama Daugavpilī Ditton namā), gan Latvijas divkārtējo čempionu Jāni Eglīti, kā arī pārējos Pro klases braucējus - Edmundu Ērgli, Ingemāru Jēkabsonu, Ventu Pečaku, Gvido Elksni, Jāni Lambertu, Elviju Ķezi un visus pārējos.

Jau pirms sacensībām Daugavpilī notiek un turpinās notikt daudz ar driftu saistīti pasākumi, bet viens no vērienīgākajiem būs piektdien (13.07.2012), kad pa Daugavpils pilsētas ielām notiks visu sacensību dalībnieku auto parādes brauciens un automašīnu izstādīšana vienības laukumā plkst. 20:00.

Drifta sākums būs sestdien plkst. 14:00 dienā. Ieeja skatītājiem būs sākot ar plkst. 12:00, pasākuma sākums ir plkst. 14:00. Sacensības paredzētas līdz plkst. 20:00.

Skatītāji jau var iegādāties ieejas biļetes Biļešu servisa kasēs un DUS Statoil visā Latvijā. Tiekamies 14. jūlijā Daugavpilī, kartodromā "Blāzma"!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
īpašs ģimenes piedāvājums Bellevue Park Hotel Riga
Īpašais ģimenes piedāvājums! | Skatīt vairāk
Latvija no 150 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Daugavkrasti
,


Daugavpils TIC
,


Līvānu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com