Vasaras izklaides ar atlaidēm Dubaijā

Vasaras izklaides ar atlaidēm Dubaijā

Vienmēr vasarīgā un viesmīlīgā Dubaija arī šovasar saviem viesiem ir sarūpējusi dažādas iespējas neaizmirstamām brīvdienām, aizraujošiem piedzīvojumiem un relaksējošai atpūtai. Turklāt daudzos apskates objektos, viesnīcās un virknei pakalpojumu tieši vasarā ir patīkamas cenu atlaides. Ikviens var atrast savām vēlmēm un budžetam atbilstošu izklaidi

Atlaides lidojumam gaisa balonā

Brauciens ar gaisa balonu virs Džumeiras Palmas pilnīgi noteikti būs neaizmirstama pieredze. Izmantojot akcijas kodu REZIDENT, šī pieredze ir pieejama ar 25% atlaidi, savukārt bērni līdz 11 gadu vecumam var lidot bez maksas, izmantojot akcijas kodu KIDSFLYFREE. Lidojumi pieejami no pl. 06.00 līdz pl.11.00 un no pl. 18.00 līdz pusnaktij.

Papildu stunda golfa spēlei

“Topgolf Dubai” ar kodu FREE60 dāvina saviem viesiem vienu papildu, bezmaksas stundu golfa spēlei. Kods ir derīgs visām spēlēm laika periodā no pirmdienas līdz piektdienai, no pl. 10.00 līdz pl. 15.00.

“Topgolf” trīsstāvu komplekss, kura platība pārsniedz 5500 kvadrātmetrus, atrodas “Emirates Golf Club”. Tajā ir 96 interaktīvi golfa laukumi ar gaisa temperatūras kontroli. Papildu treniņu zonām apmeklētāji var baudīt trīs restorānus, vairākus veikalus un mini golfa laukumu. Lielie ekrāni pārraida sporta notikumus tiešraidē, un no jumta terases paveras brīnišķīgs skats uz Dubaijas jahtu piestātnes rajonu, kas ir īpaši skaists vakarā.

Maciņam draudzīgs spa baudījums

Viesnīca “Address Downtown” ir sarūpējusi īpašu spa piedāvājumu - no pirmdienas līdz ceturtdienai, laika periodā no pl. 12.00 līdz pl. 16.00 vienu stundu ilga masāža maksā Dhs 450 jeb 114 eur. Piedāvājums ietver arī pieeju tvaika pirtij, lai pilnībā atpūstos un atjaunotos.

Bezmaksas dzērieni Bolivudas atmosfērā

Katru trešdienu indiešu restorāns “Rohini” aicina iegremdējieties dinamiskajā Bolivudas pasaulē. Tikai par 99 Dhs jeb aptuveni 25 Eur viesi var baudīt neierobežotu dzērienu daudzumu, vienlaikus baudot dzīvīgu atmosfēru, ko iedvesmojusi Indijas ikoniskā filmu industrija. Pasākums notiek no pl. 21.00 līdz pusnaktij.

Parīzes garšu īpašais piedāvājums

Restorāna “Eugène Eugène” viesiem ir sarūpēta īpašs piedāvājums “L’Aperitif d’Eugène” - par 110 Dhs jeb aptuveni 28 Eur var baudīt divus kokteiļus un gardēžu uzkodu izlasi. Šis piedāvājums ir pieejams katru dienu no pl. 16.00 līdz pl. 19.00.

Iepirkšanās festivāls “Dubai Summer Surprises”

No 28. jūnija līdz 1. septembrim Dubaijas apmeklētāji un iedzīvotāji var baudīt rosīgo vasaras iepirkšanās festivālu ar atlaidēm, loterijām un vērtīgām balvām. Īpašie piedāvājumi ir ne tikai veikala precēm, bet arī viesnīcu pakalpojumiem un kultūras pasākumiem. Festivāls arī priecēs visu ģimeni ar mākslinieku dzīvajiem priekšnesumiem un krāšņiem šoviem.

Ģimenēm draudzīgi viesnīcu piedāvājumi

Programmās “Kids Go Free” ietvaros virkne Dubaijas viesnīcu piedāvā īpašus nosacījumus ģimenes brīvdienām, tostarp bezmaksas izmitināšanu, ēdināšanu un izklaidi bērniem līdz 12 gadu vecumam. Viesnīcās, kas piedalās: “NH Collection Dubai The Palm”, “Paramount Hotel Dubai”, “Rove Dubai Marina”, “Address Downtown”, “Kempinski Hotel Mall of the Emirates” un daudzas citas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.06.2024 - 30.06.2024 Atpūtas un izklaides vietas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Ieplāno pasākumu kādā no Liepājas atpūtas un izklaides vietām! | Skatīt vairāk
Reklāmas rakstu publicēšana Travelnews.lv TurismaBizness.lv
Reklāmas rakstu publicēšana tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv (LV / ENG) | Skatīt vairāk
130 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com