Pludmales bārā «Cukurfabrik’» notiks «Summer Sound» iesildīšanās pasākums

Pludmales bārā «Cukurfabrik’» notiks «Summer Sound» iesildīšanās pasākums

2024. gada 5. jūlijā Liepājas pludmales bārā “Cukurfabrik’” notiks Baltijā grandiozākā pludmales festivāla “Summer Sound 2024” iesildīšanas ballīte ar dejām līdz rīta gaismai. Par labākajiem deju ritmiem gādās festivāla “Klubs++” kurators Dj Magnuss Eriņš.

“Klāt ir tas laiks, kad Liepāja pošas Summer Sound lielajam festivālam. Man šķiet, ka vajadzētu to ieskandināt ar kārtīgu ballīti Liepājas pludmalē. Būs jautri, skanīgi un forši – labākajās tradīcijās!” saka Magnuss Eriņš.

Jau no plkst. 22.00 pludmales bāra viesus gaidīs pārsteigumi no “Summer Sound” un “Jägermeister”. Tāpat būs iespēja sastapt leģendāro festivāla Sammerīti jeb pludmales festivāla talismanu un piedalīties dažādās aktivitātēs kopā ar labāko ballīšu katalizatoru – “Jägermeister”. Visus iesildīšanās pasākuma apmeklētājus gaidīs dejas līdz pašai rītausmai. Par muzikālo baudījumu rūpēsies festivāla “Summer Sound” ietvaros notiekošā “Klubs++” satura kurators DJ Magnuss Eriņš, kā arī Dj Vento.  Arī šogad ieeja preparty pasākumā būs no 18 gadu vecuma un bez maksas.

Festivālu “Summer Sound” aizvadītajā gadā apmeklēja rekordliels apmeklētāju skaits. Pludmales festivāls šogad notiks 2. un 3. augustā,  kur uz četrām skatuvēm būs iespēja vērot: vācu Dj Robin Schulz, franču elektronikas duetu Ofenbach, somu sensāciju Käärijä un daudzus citus, tostarp: ballīšu partizānus Bermudu divstūris, lielāko repa apvienību Latvijā Kreisais krasts, pašpasludināto repa supergrupu Singapūras Satīns, grupu Astro’n’out, repa duetu Olas, episku ballīšu meistarus Bazzookas (NL), repa supergrupu BANDA BANDA, vienradžus ar lieku štuku - Citi zēni, alternatīvo rokgrupu Sudden Lights, skandalozo reperi VIŅA, puišus ar ambīcijām, sarkasmu un normāliem bicepsiem – Pirmais Kurss, Mazais Princis, Very Cool People, Mauku Sencis & Grandmasters Neons, Wiesulis & sangvn, Voiceks Voiska, Rīgas Modes, leģendāro - Inokentijs Mārpls, Oranžās Brīvdienas, Laika Suns, Miks Galvanovskis, PND, Čipsis un Dullais, Satellites LV, All Day Long, Sub Scriptum, @tomsgrevins, $ourJ, Indygo, Kautkaili, Everstate, E6, Bad Habits, Martas Asinis, Sudrabu Sirds,  Suistamon Sähkö (FI), Kerosene Kream (SE), Skier and Yeti (RS)  Blody Heels, kā arī Apēdājs, Tumors, POP ROK skola un citus.

Kā arī, turpinot jau divu iepriekšējo gadu veiksmīgo tradīciju, “Summer Sound” piedāvās apmeklētājiem iemīļoto "Klubs++", kur varēs dejot līdz pat rītausmai. Šogad kluba atmosfēra un programma solās būt vēl vērienīgāka un piedāvāt ko jaunu un aizraujošu festivāla apmeklētājiem sadarbībā ar "Lithuania HQ".

Divās festivāla enerģijas pielietajās naktīs pie pults būs līdz šim lielākais DJ skaits “Summer Sound” festivālā – 15 jau pieredzējuši pašmāju un kaimiņvalstu DJ: HOLLA FRANCO b2b DNKA, PUPA, ROLAND PRIVERT, DWIN (LT), LUCKY LUKE (LT), E:91, LORI, KENJI, 24k, LEVAN, FELLA (LT), GAULLIN (LT), MAGNUSS ERIŅŠ, ANDY CANE (EE), MSK, kā arī divi konkursa uzvarētāji.

Vairāk informācijas: http://www.summersound.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
NE-parastumi Madonas novadā Madonas TIC
Seriāls par "NE parastām" Madonas novada tūrisma vietām dodas uz Ērgļu pusi, aicinot izsaukt Džinu un nakšņot hipsterīgā brīvdienu mājā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Jūnija vidū Bauskā uzsāks ceļu remontu! Bauskas TIC
Jūnija vidū uzsāks Kalna un Zaļās ielas seguma atjaunošanas un rotācijas apļa izbūves darbus | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com