Spilgtākie suņi un kaķi pulcēsies izstādē «Latvijas uzvarētājs 2024» Ķīpsalā

Spilgtākie suņi un kaķi pulcēsies izstādē «Latvijas uzvarētājs 2024» Ķīpsalā

No 2024. gada 8. līdz 9. jūnijam Izstāžu centrā Ķīpsalā norisināsies grandioza starptautiskā suņu un kaķu izstāde “Latvijas uzvarētājs 2024”, kurā apmeklētāji varēs baudīt aizraujošu pasākuma programmu, satikt dažādu šķirņu mīluļus un iegādāties vajadzīgo sava četrkājainā drauga lutināšanai.

Izstādē “Latvijas uzvarētājs 2024” piedalīsies ap 3000 suņu un 300 kaķu no 14 valstīm. Visplašāk būs pārstāvēta Somija ar vairāk nekā 1000 dalībniekiem, bet vistālāko ceļu uz Latviju būs mērojuši dalībnieki no Spānijas.

Greznākās suņu šķirnes

Suņu mīļotāji “Latvijas uzvarētājā 2024” varēs iepazīt 244 dažādas suņu šķirnes – gan populāras, gan retas. Vislielākā cīņa par tituliem notiks starp šeltiju, Stafordšīras bulterjeru, labradoru un kavaliera karaļa Čārlza spanielu šķirnēm. Kā īpaši retumi izstādē būs apskatāmi Tornjaki, kontinentālie buldogi, amerikāņu lapsu dzinējsuņi, poļu vējasuņi, ungāru kurti un Tenterfīldas terjeri.

Dižciltīgākie kaķi

Šogad izstādē būs apskatāmas 17 kaķu šķirnes, kuras sacentīsies dažādos konkursos, šovos un priecēs ikvienu. Apmeklētāji varēs sekot līdzi specializētajiem Menas jenotveidīgo un meža kaķu šoviem. Tostarp norisināsies arī melnu un sudraba kažoka krāsas kaķu konkurss. Abas izstādes dienas noslēgsies ar labākā izstādes suņa un kaķa izvēli.

Bagātīga izstādes programma

Vēl 8. un 9. jūnijā apmeklētājus priecēs arī daudzveidīgi paraugdemonstrējumi. Adžiliti, paklausības un paraugdemonstrējumu šovi, kanisterapijas aktivitātes bērniem, kā arī retrīveru un Bavārijas asinspēdu dzinējsuņu šķirņu prezentācijas piesaistīs uzmanību gan lieliem, gan maziem. Detalizēta pasākuma programma: www.bt1.lv/latwinner

Palutini savu mīluli!

Izstādē “Latvijas uzvarētājs 2024” ir lieliska iespēja ne tikai iepazīt dažādas suņu un kaķu šķirnes, bet arī iegādāties nepieciešamās preces un pakalpojumus saviem mīluļiem. Par īpašām izstādes cenām varēs iegādāties gan suņu un kaķu barību, gan kārumus un vitamīnus, gan rotaļlietas un aksesuārus. Tāpat varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un citus ieteikumus, lai uzlabotu mīļdzīvnieka ikdienu un veselību.

Četrkājainā drauga meklējumos

Izstāde ir īstā vieta, lai vairāk iepazītu kaķu un suņu daudzveidību, kā arī saprastu, kura šķirne vislabāk atbilst tavām vēlmēm un dzīves apstākļiem. Ķīpsalā būs pārstāvēti astoņi suņu klubi, kur ikviens interesents varēs uzzināt par attiecīgās šķirnes raksturīgajām īpašībām, uzvedību un kopšanas praksi.

Izstādi “Latvijas uzvarētājs 2024” organizē Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) un Latvijas felinoloģiskā asociācija “Felimurs”, norisi nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādi atbalsta uzņēmums “ZooCentrs” un “Diamond” zoopārtika.

Vairāk: www.bt1.lv/latwinner















KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 23.06.2024 JĀŅU NAKTS MISTĒRIJA Tukumā Tukuma TIC
Dziesmu cikls “Jāņu nakts mistērija” būs 22.jūnijā pulksten 23:00 Talsu ielā 4 Tu | Skatīt vairāk
Latvija
Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk
Atklāj Gulbeni ar elektrovilcieniņu! Gulbenes novada TIC
Atklāj un iepazīsti skaistās ziemeļaustrumu Vidzemes parku un dārzu pilsētas Gulbenes un tās iedzīvotāju stāstu cauri laiku lokiem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com