Sākas pieteikšanās 22. starptautiskajam ziedu paklāju festivālam

Sākas pieteikšanās 22. starptautiskajam ziedu paklāju festivālam

Pilsētas svētkos, no 2. līdz 4. augustam, Ventspilī 22. reizi notiks starptautiskais ziedu paklāju festivāls «Krāsainās ziedu spēles». Līdz 30.jūnijam dalībai ziedu paklāju festivālā aicinātas pieteikties gan profesionālu floristu, gan arī topošo nozares speciālistu un citu floristikas entuziastu komandas no Latvijas un ārvalstīm.

Starptautiskais ziedu paklāju festivāls, kas jau divus gadu desmitus plaši pazīstams kā viens no krāšņākajiem un vizuāli iespaidīgākajiem Ventspils Pilsētas svētku notikumiem, šogad dalībnieku komandas un skatītājus pulcēs Lielajā laukumā līdzās strūklakai «Fregate “Valzivs”» un koncertzālei «Latvija».

Tradicionāli katru gadu ziedu paklāju festivālam tiek izraudzīta devīze, kas reizē ir arī radošā uzdevuma tēma dalībnieku komandām. Tā kā šogad festivāls notiks Parīzes olimpisko spēļu laikā, tāpēc, paužot atbalstu un jūtot līdzi Latvijas, Ventspils un visas pasaules olimpiešiem, 22. starptautiskā ziedu paklāju festivāla devīze ir «Krāsainās ziedu spēles».
Dalībniekiem neatkarīgi no rezultāta tiks nodrošināta garantētā naudas balva 400 EUR apmērā, bezmaksas nakšņošana Ventspils naktsmītnēs, kā arī ielūgums uz Ventspils Pilsētas svētku noslēguma pasākumu Reņķa dārzā. Savukārt kopējais naudas balvu fonds uzvarētājiem ir 1600 EUR.

Noteikumi paredz, ka katrai dalībnieku komandai 23 stundu laikā, no 2. augusta plkst. 10.00 līdz 3.augusta plkst. 9.00, jāizveido viens ziedu paklājs apļa formā, ievērojot, lai tā diametrs ir 2,8 metri un kopējā platība – 6 m2.

Pieteikšanās dalībai 22. starptautiskajā ziedu paklāju festivālā notiek līdz 2024. gada 30.jūnijam, pieteikumu sūtot elektroniski uz e-pasta adresi [email protected] vai pa pastu: PSIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts”, Pils iela 12, Ventspils, LV–3601. Konkursa nolikums un pieteikuma forma pieejama pašvaldības SIA «Ventspils labiekārtošanas kombināts» mājaslapā www.vlk.lv.
22. starptautisko ziedu paklāju festivālu organizē pašvaldības SIA «Ventspils labiekārtošanas kombināts» ar ziedu paklāju festivāla idejas autores, floristikas amata meistares Rionas Ēces un Aijas Žagariņas «Floristu skola A-Ž» atbalstu. Naudas balvu fondu nodrošina Ventspils Kultūras centrs.

Papildus informācijai aicinām rakstīt ziņu uz e-pasta adresi [email protected], zvanīt pa tālr. 63622747 vai personīgi sazināties ar ziedu paklāju festivāla koordinatori Ingu Reinholdi (e-pasta adrese: [email protected]; tālr. 26521335).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.06.2024 - 21.06.2024 Līgo svētki Kandavas Ozolāju estrādē Tukuma TIC
Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" 21.jūnijā būs skatāma Līgo lielizrāde "Zvēru dīdītājas". Pēc izrādes - balle! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Jaunpils LĪGO KAUSS MOTOKROSĀ Tukuma TIC
22. jūnijā 6. Jaunpils "Līgo Kauss" Motokrosā, ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu un daudz vērtīgām balvām skatītājiem. | Skatīt vairāk
"Peoniju ziedu parāde 2024" Kalsnavā  Madonas TIC
LVM Kalsnavas arborētumā sācies peoniju ziedēšanas laiks, kolekcijā ap 300 peoniju dažādības. “Peoniju ziedu parāde 2024” šogad notiks visu | Skatīt vairāk
Neredzamā Pasaule- pārsteidzoša pieredze! Neredzamā Pasaule
Aicinām apmeklēt unikālu ekskursiju, kurā vari piedzīvot pasauli tumsā, vadoties pēc citām maņām, neredzīgu gida vadībā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com