Šefpavārs Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu un dalās ar savu īpašo biezpiena plācenīšu recepti

Pirmdien, 2025. gada 27. janvārī, Latvijā iemīļotais šefpavārs un Michelin gida ieteiktā restorāna “KEST” līdzīpašnieks Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu “KEST AT HOME” tirdzniecības centrā “Spice”. Veikals piedāvās rūpīgi gatavotus, kvalitatīvus ēdienus, kas īpaši piemēroti steidzīgai ikdienai – baudīšanai mājās, darbā vai kopā ar ģimeni.

“KEST” moto ir “Gardi ēdieni labai dzīvei!”

“Mūsdienu straujajā ritmā vēlamies atvieglot cilvēkiem ikdienu, piedāvājot garšīgus, kvalitatīvus un iecienītus ēdienus, kas piemēroti brokastīm, pusdienām un vakariņām. Mūsu mērķis ir sniegt iespēju ikvienam uz brīdi apstāties, pabūt kopā un izbaudīt maltīti, kas piešķir dzīvei garšu un prieku,” par “KEST AT HOME” koncepciju saka Māris Jansons.
Jaunais veikals piedāvā plašu “KEST” komandas gatavoto ēdienu klāstu, kas tapis no svaigām un kvalitatīvām sastāvdaļām. Piedāvājumā ir gan mājas ēdienu klasika, piemēram, rasols, plovs un soļanka, gan arī pasaules garšu favorīti, tostarp Tom Yam zupa un kartupeļu gratēns. Katrs ēdiens tiek gatavots ar īpašu uzmanību pret detaļām, nodrošinot visaugstāko kvalitāti.

Atklāšanas nedēļā apmeklētāji tiks aicināti ne tikai iepazīties ar piedāvājumu, bet arī nogaršot šefpavāra radītos ēdienus degustācijās.

Māra Jansona iecienītie biezpiena plācenīši

Jaunā veikala atklāšanas svētki iepriecinās apmeklētājus ne tikai ar gardiem ēdieniem, bet arī ar unikālu iespēju izzināt šefpavāra Māra Jansona iecienītāko recepšu noslēpumus. Viena no šīm receptēm ir biezpiena plācenīši, kas kļuvusi par viņa vizītkarti.

Sastāvdaļas:

500 g biezpiena, 2 olas, 3 ēdamkarotes cukura, 1 tējkarote vaniļas cukura, 4 ēdamkarotes miltu (plus papildus apviļāšanai), šķipsniņa sāls, eļļa cepšana

Pagatavošana:

Sajauc biezpienu, olas, cukuru, vaniļas cukuru un šķipsniņu sāls. Pievieno miltus un izveido mīklu, kas turas kopā, bet nav pārāk sausa. No mīklas veido mazas bumbiņas, apviļā miltos un saplacina līdz plācenīšu formai. Lēni cep uz vidējas uguns uzkarsētā eļļā līdz zeltaini brūnai garoziņai no abām pusēm. Pasniedz ar krējumu, ogu ievārījumu vai svaigiem augļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
DĀRZA SVĒTKI | Sēd uz sliekšņa pasaciņa Tukuma TIC
Kalnmuižas pils dārzā arī šovasar uzplauks dārza svētku burvība – vakars, kurā savijas mūzika, dzeja un gardas maltītes. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.06.2025 - 12.07.2025 Zvejnieksvētki Engurē Tukuma TIC
Atraktīvas izklaides, vienīgā Latvijā kravas auto parāde, svētku gājiens, Neptūna ierašanās. Vakara kulminācija - grandiozs koncerts ar Ivo Fominu | Skatīt vairāk
Apceļo Latvijas pilis un muižas Preiļu novada TIC
Apceļo Latvijas pilis un muižas 2025! Jau 25 gadus Latvijas Piļu un muižu asociācija gādā par kultūrvēsturisko muižu iekļaušanos tūrisma | Skatīt vairāk
Vīngliemežu audzētavu "Ošu mājas" Preiļu novada TIC
Apmeklējuma laikā būs iespēja iepazīties ar vīngliemežu dzīves ciklu, to fizioloģiju, audzēšanas un pārstrādes niansēm aizraujošā un | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com