Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Sastāvdaļas:

6 lieli kartupeļi

sāls

5 ēdamkarotes olīveļļas

6 daiviņas ķiploku, smalki sakapātus

2 tējkarotes sasmalcinātu svaigu timiāna lapu

¼ tējkarote sarkanā čilli pārslas

2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu kapātas pētersīļu lapas

Pagatavošana:

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri. Notecina un ļaujiet atdzist mazliet. Pievieno ķiplokus, timiānu un čili pārslas. Kartupeļus sagriež daiviņās. Dziļā pannā ielej eļļu, lai tā nosegtu restītes, uz kurām cep kartupeļus, kamēr tiem parādās svītras no restēm - aptuveni 6 minūtes. Noņem no plīts. Apbārsta ar ķiploku un pētersīļu maisījumu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jauns tūrisma maršruts Cesvainē! Madonas TIC
Biedrība "Lab Futura" "ErasmusPlus" projekta ROUTES ietvaros izveidojusi jaunu Cesvaines izziņas maršrutu "DZĪVE PIE PILS". | Skatīt vairāk
Jezupovas (Juzefovas) parks TAKA
Jezupovas (Juzefovas) parks ir veidots 19. gadsimtā holandiešu stilā, mūsdienās ir saglabājusies tikai neliela daļa no muižas parka. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.07.2025 - 15.07.2025 💃SPĀNIJAS VASARA -100EUR Coral Travel Latvia
Baudi sauli, jūru, gurmānu virtuvi un pilnīgu relaksāciju izdevīgāk! LĪDZ 31.JŪLIJAM ceļojums uz BARSELONU vai MALJORKU par īpašu cenu! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com