Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Sastāvdaļas:

6 lieli kartupeļi

sāls

5 ēdamkarotes olīveļļas

6 daiviņas ķiploku, smalki sakapātus

2 tējkarotes sasmalcinātu svaigu timiāna lapu

¼ tējkarote sarkanā čilli pārslas

2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu kapātas pētersīļu lapas

Pagatavošana:

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri. Notecina un ļaujiet atdzist mazliet. Pievieno ķiplokus, timiānu un čili pārslas. Kartupeļus sagriež daiviņās. Dziļā pannā ielej eļļu, lai tā nosegtu restītes, uz kurām cep kartupeļus, kamēr tiem parādās svītras no restēm - aptuveni 6 minūtes. Noņem no plīts. Apbārsta ar ķiploku un pētersīļu maisījumu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ceļojumi uz Turciju Novatours
Ja sapņo par īstu vasaru - saulainu un siltu - aicinām pievienoties ceļojumos uz Turciju! ☀ ✈️ Lidojam vairākas reizes nedēļā uz Antāliju. | Skatīt vairāk
no 379 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.07.2025 - 12.07.2025 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com