«airBaltic» jaunajā ēdienkartē piedāvā vairāk nekā 45% produktus no Latvijas

«airBaltic» jaunajā ēdienkartē piedāvā vairāk nekā 45% produktus no Latvijas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka tās jaunajā vasaras sezonas ēdienkartē vairāk nekā 45% produktu ir no Latvijas, un tie ir pieejami visos lidsabiedrības lidojumos. Šis piedāvājums ietver plašu uzkodu, dzērienu un ēdienu klāstu no dažādiem Latvijas ražotājiem.

Jau esošais Latvijas produktu piedāvājums airBaltic vasaras sezonas ēdienkartē papildināts ar Rocket Bean kafiju un tēju, Rudy's kombuču un Tālavas radīto sidru Rīga. Turklāt gan Biznesa, gan Ekonomiskās klases maltītes pagatavotas, izmantojot Latvijā ražotus produktus.

airBaltic lidojumu pakalpojumu vadītāja Zane Eglīte: “Plānojot jaunu sezonas ēdienkarti, mēs vienmēr cenšamies izprast savu klientu vēlmes, vienlaikus meklējot veidus jaunu produktu ieviešanai. Mums ir ļoti svarīgi, lai ēdienkartē būtu arī produkti no Latvijas. Tādējādi mēs ne tikai apmierinām savu klientu vēlmes lidojumu laikā, bet arī popularizējam šos produktus pasažieriem no visas pasaules.”

“Mēs nepārtraukti analizējam mūsu lidojumu laikā pieejamo sortimentu un meklējam jaunus produktus, ko ieviest mūsu ēdienkartē, lai pasažieriem nodrošinātu plašāku izvēli,” piebilst Eglīte.

Papildus lidojuma ēdienkartei, airBaltic saviem Biznesa klases pasažieriem piedāvā sezonālu trīs ēdienu maltīti, ko sagatavojis šefpavārs, izmantojot produktus no Latvijas, un visu lidojuma laiku piedāvā plašu dzērienu izvēli. Ekonomiskās klases pasažieri var iepriekš pasūtīt savu maltīti pirms lidojuma, izvēloties no vairāk nekā 25 piedāvājumiem.

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas un Tamperes, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 25.06.2024 Grila & vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.06.2024 - 27.06.2024 Vasaras saulgriežu tirdziņš Liepājas reģiona TIB
Tirgus Rožu laukumā norisināsies divas dienas, 20.jūnijā no plkst. 12.00 līdz 20.00 un 21.jūnijā no 10.00 līdz 18.00. Ar lustēm, siera rituļiem un | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.06.2024 - 24.06.2024 Liepājas pusmaratons Liepājas reģiona TIB
Liepājas pusmaratons atgriežas Liepājas centrā šī gada 29. jūnijā, aicinot visus skriešanas entuziastus piedalīties vienā no vasaras gaidītākajiem | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com