Sāk piedāvāt ceļojumus uz Ēģipti no Rīgas arī vasaras sezonā

Sāk piedāvāt ceļojumus uz Ēģipti no Rīgas arī vasaras sezonā

Join UP! Baltic vasaras sezonā piedāvā jaunumu - ceļojumus uz Ēģipti, Šarm eš Šeihas kūrortu. Tiešie vasaras lidojumi vienu reizi nedēļā pieejami no Rīgas, un jau otro gadu - arī no Viļņas un Tallinas. Kopuma vasaras sezonā no Rīgas tūroperators plāno noorganizēt 20 lidojumus uz Šarm eš Šeihu.   

“Ceļotāji Baltijas valstīs vēlas ceļot biežāk - vairs ne vienu reizi gadā, bet divas, trīs un četras reizes, līdz ar to pieprasījums pēc cenas ziņā pieejamiem galamērķiem aug. Tāpat ceļotāji vēlas atklāt jaunas valstis, piedzīvot un redzēt ko jaunu. Sekojot šīm tendencēm, mēs piedāvājam ne tikai pašus populārākos brīvdienu galamērķus: Turciju, Grieķiju, bet arī papildinām tirgu ar jaunām ceļošanas iespējām: kā piemēram cenas ziņā pieejamo eksotiku Šrilanku ziemas sezonā, Melnkalni vasarā, kas Latvijā ir jauns un arvien populārāks galamērķis, kā arī pirmo sezonu sākam piedāvāt vasaras Ēģipti, tādējādi padarot to par ceļošanas galamērķi visa gada garumā,” komentē Darja Romančuka, "Join UP! Baltic" pārdošanas un attīstības vadītāja.  

Tradicionāli Ēģipte tiek uzskatīta par ziemas galamērķi, taču seno brīnumu zeme ir baudāma arī vasaras mēnešos. Vasarā atpūta tur ir cenas ziņā pieejamāka, kā arī klusāka un mierīgāka, jo ir mazāk tūristu, dienas ir aptuveni par 4 stundām garākas nekā ziemas sezonā, gaisa temperatūra vakaros ir vasarīgi silta. Join UP! organizē ceļojumus uz Ēģipti vasarā no citām valstīm kopš 2014. gada, un citu valstu tūristiem Ēģipte ir pazīstams un iecienīts vasaras galamērķis.

“Laikapstākļi Ēģiptē vasarā daudz neatšķiras no Eiropas dienvidiem vasarās, sevišķi pēdējos gados, kad temperatūra Itālijā un Francijā sasniedz ap 40 grādiem. Ēģiptē ir karsts, taču gaiss ir sauss, līdz ar to karstums ir paciešams un pat baudāms vasaras mēnešos. Pat vieglāk nekā dedzinošās Eiropas vasaras.” stāsta D.Romančuka.

Šarm eš Šeiha, kur ir ap 30 daivinga vietu, vasarā ir ideāls galamērķis ūdens aktivitāšu cienītājiem.  Ūdens temperatūra Sarkanajā jūrā var sasniegt 29-30 grādus. Tieši vasaras mēnešos unikālā un krāsainā zemūdens pasaule kļūst īpaši brīnumaina. Daudzas zemūdens iemītnieku sugas ziemā nav redzamas aukstuma dēļ, taču vasarā, kad ūdens ir siltāks, Sarkanā jūra atdzīvojas pilnā krāšņumā. Snorkelēšana, niršana, peldēšana īpaši siltajā ūdenī ir īpaši patīkama.   

2023. gadā Join UP! Baltic noorganizēja 150 ceļojumus uz Ēģiptes kūrortiem Šarm eš Šeihu un Hurgadu no Rīgas, Viļņas un Tallinas.   

Join UP! Baltic divu darbības gadu laikā Baltijā ir kļuvis par vienu no vadošajiem un lielākajiem tūroperatoriem, un šovasar dubultojis savu piedāvāto galamērķu skaitu. No Rīgas un Tallinas vasaras sezonā pieejami ceļojumi uz Turciju, Melnkalni, Krētu Grieķijā, Ēģipti, no Viļņas - arī Tunisiju un Kipru, kā arī lidojumi no Kauņas uz Grieķiju. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklājis 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 21.06.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Neaizmirstams randiņš tumsā Neredzamā Pasaule
Izbaudiet neaizmirstamu randiņu tumsā! 90 minūšu ekskursija piecās telpās ar neredzīga gida vadību un romantiska divvientulība kafejnīcā ar uzkodām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.06.2024 - 22.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com