Igaunijā cietslēdzē esošo restorānu darbinieki pārkvalificējas par kurjeriem

Pandēmijas dēļ ieviestie ierobežojumi aizliedz restorānu darbību, pieļaujot vien ēdiena izsniegšanu līdzņemšanai. Līdz ar to oficianti paliek bez darba.

Divi Tartu restorāni – “Kolm Tilli” un “Pepe’s Bistro&Social Club” izdomājuši, ka oficiantiem var saglabāt darbu, pārkvalificējot viņus par kurjeriem. Līdz ar šo šiem diviem ēdināšanas uzņēmumiem nav jāizmanto “Bolt” vai “Wolt” serviss, bet ir savs, neatkarīgs kurjeru dienests.

Darbinieki par šādu kvalifikāciju nemaz neesot pikti – tas sniedzot iespēju komunicēt ar cilvēkiem pat vairāk, nekā iepriekš, strādājot par oficiantiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sezonas ķēriens outlet ciemata veikalos ViaJurmala
Laiks doties uz outlet ciematu - neatkarīgi no tā, vai lūkojies pēc perfektām kurpēm vai ideālas vasaras kleitas. | Skatīt vairāk
Vaboles muižas parks TAKA
Vaboles parks ir veidots kā ainavu jeb angļu stila grāfu Plāteru-Zībergu pusmuižas parks (19. gs.). | Skatīt vairāk
Jauns tūrisma maršruts Cesvainē! Madonas TIC
Biedrība "Lab Futura" "ErasmusPlus" projekta ROUTES ietvaros izveidojusi jaunu Cesvaines izziņas maršrutu "DZĪVE PIE PILS". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com