Drifts atgriežas Jēkabpils novadā

Drifts atgriežas Jēkabpils novadā

Latvijas Drifts 2024. gadā jau otro reizi aizvadīs posmu Jēkabpils pusē, Biržos, Sporta kompleksā “Baroni” kur no 15.-16.06. norisināsies Latvijas drifta čempionāta un kausa 2.posms.

“Baronu” trase noteikti ir interesants izaicinājums visiem sportistiem, trase nav uz ātrumu, bet uz tuvām un  tehniskām cīņām, kur savas prasmes demonstrēs gan Street, gan Semi Pro sportisti, vērojot 2023.gada cīņas noteikti jāmin, ka trase ir ļoti interesanta, skatāma un aizraujoša, un būs ko redzēt.

Reģistrācija sacensībām ir noslēgusies, uz starta redzēsim 55 Street klases sportistus un 30 Semi Pro klases sportistus, kas nozīmē, ka Baronos drifts būs divu dienu garumā, un 16.06.2024, galvenajā sacensību dienā apmeklētājus sagaida iespējams pat 3 TOP32 tandēmu fināli.

Sacensības sāksies 15. jūnijā, kas ir Sestdiena, kur visas dienas garumā notiks drifta treniņi, bet vakarpusē abas ieskaites klases aizvadīs savus kvalifikācijas braucienus.

Savukārt 16.jūnijs- Svētdiena, ir noteikta kā galvenā sacensību diena. Oficiālā sacensību daļa sāksies 13.00 ar oficiālo atklāšanas ceremoniju kam sekos Street un Semi galvenie tandēmu braucieni. Jāpiemin, ka skatītājiem ieeja atvērta no 09.00, tāpēc lielākiem drifta faniem ir iespēja apmeklēt sacensības jau no paša rīta. Noteikti jāmin, ka iegādājoties ieejas biļeti uz sacensībām 16.jūnijā, biļete ir derīga arī apmeklējumam 15.jūnijā.

Organizators Jānis Blušs: “ Uz Jēkabpili mēs noteikti gribam atgriezties, pagājušogad bija ļoti skaista sacensības, tāpēc jau otro gadu esam te. Ar patiesu prieku gaidām Jēkabpils posmu arī šogad, visas izbraukuma sacensības vienmēr ir īpašas, ar Pilsētu viesmīlību, īpašo auru sacensībās un braucēju solidaritāti. Izaicinājumi parasti šajā trasē ir daudz, bet tas to visu padara tikai interesantāku, tāpēc priecāsimies sagaidīt katru no Jums “Baroni” Drift party posmā jau šajā nedēļas nogalē ”.

Uz starta Jēkabpils sacensībās redzēsim arī vietējos sportistus. Māris Hartmanis ar Latvijas drifta skaistāko auto- Camaro, starp citu tieši 2023. gada Jēkabpils posms bija pirmās sacensības šim auto. Māris nebūs vienīgais Jēkabpils puses drifta pārstāvis, Jēkabpils pusē ir ļoti daudzi spēcīgi drifteri, kuri jau vairākas sezonas piedalās drifta sacensībās un var lepoties ar labiem rezultātiem, un Jēkabpils vārda nešanu autosporta Pasaulē. Semi Pro  klasē uz starta redzēsim arī Artūru Mišķinu un Raivi Veikšānu, bet Street klasē uz starta redzēsim Drift twins komandu, kuras sastāvā ir ļoti spēcīgi Street klases  braucēji- Ernests Mozga un Normunds Kampe, kuri starp citu sezonas atklāšanas sacensībās Biķerniekos komandu ieskaitē, kā arī zemākā tā teikt drifta auto īpašnieku Jāni Taukuli, un arī Ediju Minkovu, kurš parasti pievienojas startiem uz posmiem Latgales pusē.

Skatītājiem ierodoties uz sacensībām tās būs iespēja vērot gar ārējo perimetru drifta trases konfigurācijai- 3 skatītāju zonās, un arī izmantot Sporta kompleksa “Baroni” uz vietas esošo tribīņu konstrukciju, kura atradīsies tieši pie drifta trases konfigurācijas. Skatītāji varēs brīvi piekļūt arī dalībnieku parkam, šī ir “Baronu” trases specifika, ka viss atrodas ļoti tuvu un kompakti. Skatītāji aicināti ņemt  līdzi arī savus sēžamos, jo zonā- skatītāju kalns, lieliski var pārredzēt visu drifta trasi.

Biļetes iespējams iegādāties visās biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informāciju par sacensībām, dienaskārtību u.t.t. meklējiet:

https://www.driftlatvia.com/eventinformation/jekabpilsdrifts/

Vēlamies pateikt lielu paldies SKN Sports par iespēju šajā trasē rīkot drifta sacensības, mūs noteikti sagaida fantastisks pasākums, tiekamies nedēļas nogalē Jēkabpils novadā, Salas pag. Biržos “Baroni” sporta komplekss.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.06.2024 - 24.06.2024 Darba laiks tūrisma objektos Līgo un Jāņos Bauskas TIC
Jūsu ērtībai, esam apkopojuši galveno apskates objektu darba laiku 2024.gada Līgo svētkos un Jāņos! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.06.2024 - 23.06.2024 Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI" Tukuma TIC
Lapmežciema parka estrādē 23.jūnijā pulksten 23:00 būs Līgo zaļumballe ar grupu "ZUŠI". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.06.2024 - 25.06.2024 Jelgavas objektu darba laiks svētkos Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Vasaras saulgriežu svētku laikā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornim, Jelgavas Vecpilsētas mājai un Dzīvesziņas un arodu sētai mainīts darba | Skatīt vairāk
Tukuma puses daiļdārzi gaida ciemos  Tukuma TIC
Tukuma puses daiļdārzi aicina ciemos jau tagad! Piedāvājam iepazīties ar skaistākajiem dārziem | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com