aromāts.

Apskatām 81 - 120 no 161 vārdam 'aromāts'

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

Kur un kā izaug pipari?

Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa...

7 pasaules brīnumi, kuru pastāvēšanu sāk apdraudēt masu tūrisms

Tūrisma attīstība nes reģioniem un valstīm vairākus labumus – gan tīri morālus, kā prieku un lepnumu parādīt

Inga Nemše: Ēteriskā eļļa ir auga dvēsele, kas ievietota pudelītē

Aromterapeite, dabīgās kosmētikas izgatavotāja, Biznesa augstskolas Turība absolvente Inga Nemše stāsta par to, kā radusies aromterapija, kādi ir...

Jaungadā – sviniet ar dzirkstošo!

Tuvojoties svētkiem, visus ne tikai pārņem iepirkšanās drudzis, bet arī nomoka jautājumi par skaistākā tērpa izvēli un bagātīgi klāta svētku galda...

Vitamīnu deva rudenim - trīs kokteiļu receptes

Trīs kokteiļu receptes - īpaša vitamīnu deva rudenim, ko sagatavojušas sabiedrībā zināmas dāmas: Una Gavare, Jūlija Ekkerte un Linda Vilmansone.

Izbaudi ceriņziedu romantika Kalsnavas arborētumā

Ja Kurzemē ceriņi šobrīd ir pilnziedā, tad Kalsnavas pusē tikai šobrīd sāk atvērties...

Novada svētkos durvis vērs „Siguldas svētku restorāns”

Sestdien, 28.maijā, otrajā novada svētku dienā durvis vērs „Siguldas svētku restorāns”. Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā vienlaicīgi darbosies vairāki...

AKTUĀLA INTERVIJA: «Vīna Studijā» viesojas vīna darītavas «La Spinetta» īpašnieks Giorgio Rivetti

Pateicoties "Vīna Studijas" uzaicinājumam, BalticTravelnews.com redakcijai bija patiess prieks tikties ar...

10 kārdinoši ēdieni dažādās pasaules valstīs

Katrā valstī ir savi nacionālie ēdieni, ar ko katras valsts virtuve atšķiras no citām. Ēdieni un paražas reizēm mēdz ļoti...

Ceļotāja stāsts: Skrējiens pēc vasaras Spānijā un Portugālē

Laikā, kad ārā viss ir sniegots, slapjš, tumšs un vēss, atmiņās mēdzu aizceļot uz nu jau aizgājušā gada pavasari, kad...

Nacionālā botaniskā dārza oranžērija aicina uz krizantēmu izstādi

Nacionālā botāniskā dārza oranžērijā atklāta krizantēmu izstāde "Rudens ziedi - krizantēmas"...

Vai vēlies pusdienas Eifeļa tornī? (video)

La Jules Verne ir restorāns, kuru redz visi, kas atrodas Parīzē, ja vien zina, ka tas atrodas Eifeļa tornī. Otrajā stāvā...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Astoņas pasaules pilsētas, kurās valda neparasts aromāts

Ceļotāji pazīst ievērojamākos pasaules objektus un aktivitātes pēc bildēm, taču skaistās bildes nepastāsta neko par smaržu...

Pētījums: Kalnos gatavotais ēdiens ir garšīgāks

Atvaļinājums sniegotajos kalnos slēpotājus lutina ne tikai ar elpu aizraujošām ainavām un tīkamu nogurumu pēc aktīvas sportošanas...

Bārs Singapūrā iekārtots ar interjera elementiem no slimnīcas

Daudziem cilvēkiem slimnīcas un to apmeklējums liek bailēs trīcēt. Šermuļi, garas rindas un zāļu aromāts...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Romantika Vidzemē sastopama gan uz zemes, gan virs pilsētas jumtiem

Divas no Vidzemes skaistākajām pilsētām – Cēsis un Valmiera ir romantiskas un leģendu apvītas. Pilsētās...

Padomi vēl romantiskākai Valentīndienai

Tiesa gan, īsti mīlētāji savu Valentīndienu spēj uzrīkot katru dienu. Vai vismaz reizi nedēļā. Tomēr, tuvojoties 14. februārim, jautājums par...

Rīgas Centrāltirgus aicina kopīgi ieskandināt Ziemassvētkus

Pirmdien, 22. decembrī no 12:00 Rīgas Centrāltirgū notiks Ziemassvētku ieskandināšana, kuras laikā...

Svini neaizmirstamus Ziemassvētkus Eiropā

Pārsteidzoši ziemassvētku tirdziņi, majestātiskas ziemassvētku eglīšu lampiņu gaismas, sieviešu un bērnu dziesmas,  kas atgādina īstu...

Restorāni sacentīsies par labākā deserta titulu Latvijā

Šī gada "Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2014'' konkursa žūrija atlases otrajā kārtā...

Hītrovas lidostā pasažierus pārsteidz «smaržu globuss»

Nekas tā neatmodina mūsu sajūtas kā skurbinošs pazīstamas smaržas vilnis. Domājams, tieši tādēļ pasažieriem Londonas Hītrovas...

Latvijas viesnīcas dekorēšanai izvēlas cēlus ziedus

Nereti labsajūtas meklējumos aizmirstam par vienkāršām, taču ļoti patīkamām lietām, kas ikdienu padara skaistāku. Viesnīcas piedāvā saviem klientiem...

LIDO: Interesanti fakti par ogām

Vasara mūs lutina ar daudz dažādām ogām gan pašu dārzos, gan mežos. Ja pareizi uzglabātas, ogas iespējams lietot visu gadu, bet sezonas...

Rīgā pirmo reizi uzstāsies labākais Maskavas retro kolektīvs VIA «TATJANA»

10.maijā pulksten 20:00 Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves ziedošajā ābeļdārzā un 11.maijā pulksten 19.00...

Francijas garšas nedēļas ietvaros būs pieejams plašs pasākumu klāsts

No 2013. gada 20. līdz 27. novembrim Rīga norisināsies Francijas garšas nedēļa, kas veltīta Rīgas un Francijas...

Saņem itāļu garšas devu - Hotel Segevold restorānā novembris pasludināts par pastas mēnesi

Novembrī Siguldas viesnīcas restorāns Garšas Frekvence aicina doties krāsainā un saulainā garšu ceļojumā...

Travelnews.lv redakcija bauda Mary Cohr sniegtās skaistumkopšanas iespējas

Jau bijām rakstījuši par Mary Cohr salonu intervijā ar salona vadītāju Aleksandru Kurusovu. Intervijā variet...

LU Botāniskajā dārzā aicina iepazīt orhidejas

No 2013. gada 7. līdz 15. septembrim aicinām iepazīt orhidejas. Izstādē Botāniskā dārza Palmu mājā būs skatāmas Latvijas...

Pieci veidi, kā atbrīvoties no stresa pie auto stūres

Daudziem ļaudīm atrašanās pie auto stūres, lai nokļūtu darba vietā, nereti izvēršas par ikrīta murgu – sastrēgumi, negadījumi...

dabaSpa iepazīstina ar Māmiņdienas piedāvājumu

REKLĀMRAKSTS. Īpaša dāvana vienmēr ziedošai mammai (50+). Ķermeņa pīlings un ietīšana pērļu maskā...

Stolichnaya® paplašinās Latvijā – četras jaunas garšas

Reaģējot uz pasaulē un Latvijā pieaugošo aromatizēto degvīnu popularitāti, "Latvijas balzams"...

Nosauc vietas, no kurām nāk pasaulē labākais dzeramais ūdens

Kuram dzeramajam ūdenim ir labāks aromāts un garša? Pētījums Amerikas Savienotajās...

Balttour: Liepājas reģions prezentēs sezonas jaunumus

Šīs nedēļas nogalē – no 2013. gada 8. līdz 10.februārim – Rīgā notiks Starptautiskā tūrisma izstāde BALTTOUR 2013...

Tūrisma aģentūra Naos aicina iepazīt aizraujošo un viesmīlīgo Āziju

2013. gadā paredzams, ka Āzija kļūs par tūristu karsto galamērķi, bet tūristu skaits, kas dosies uz Singapūru..

Lietuva aicina uz Ziemassvētku un Jaunā Gada pasākumiem Viļņā

Kliedējot bažas un ienesot svētku noskaņojumu, Viļņā ienāk Ziemassvētku brīnums. Nepalaidiet garām...

Taizemē izgudro ziloņu izkārnījumu kafiju

Turīgākie spēcinošā dzēriena cienītāji var līksmot – radīts jauns, ekskluzīvs kafijas paveids, par kura tapšanu jāpateicas 20 ziloņu ganībām...

Lido Medalus ražošanai izmanto 900 kilogramus medus gadā

Lido Atpūtas centra vārds lielai daļai no mums saistās ar Krasta ielas milzīgajām iespējām ēdienkartē, slidotavu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com