ERGO lēš, ka vulkāna dēļ klientiem nāksies izmaksāt 28 000 eiro

Īslandes vulkāna radītā haosa dēļ ERGO Latvija prognozē izmaksas klientiem līdz pat 28 000 eiro.

Ingrīda Ķirse, ERGO attīstības direktore:

Apkopojot informāciju par ceļojumu apdrošināšanas klientiem, kurus ietekmējusi vulkāna izvirduma dēļ paralizētā gaisa satiksme, kopumā ERGO prognozē ceļojumu atcelšanas zaudējumu atlīdzību izmaksas līdz pat 28 000 eiro.

Šobrīd „ERGO Latvija” turpina saņemt daudzu klientu zvanus ar lūgumu pēc informācijas. Kopumā līdz šim saņemti zvani no vairāk kā 50 klientiem, no kuriem vairākums zvanīšanas brīdī atradās ārvalstīs.

Lai gan vulkāna izvirdums pieskaitāms dabas stihijai un ir izņēmums, piektdien ERGO Latvija AAS nolēma saviem klientiem šajā ārkārtas gadījumā izmaksāt atlīdzības 50% apmērā par atceltu vai pārceltu ceļojumu radītajiem zaudējumiem. Jāņem vērā, ka ERGO segs lidojumu atcelšanas vai kavēšanās izdevumus un izmaksās atlīdzības 50% apmērā tiem ERGO klientiem, kuri apdrošinājušies pret ceļojumu atcelšanas vai pārtraukšanas risku.

Savukārt tiem ERGO apdrošināšanas grupas klientiem, kuri iegādājušies ceļojumu apdrošināšanu kopā ar aviobiļeti airBaltic mājas lapā, automātiski ir apdrošināta arī ceļojuma atcelšana, kas ietver lidojuma atcelšanas risku. Tas nozīmē, ka gadījumā, ja airBaltic gaisa pārvadātājs atceļ pirmo lidojumu vai lidojumu atpakaļ, apdrošinātie zaudējumi ceļotājiem tiek kompensēti. Šajā gadījumā ERGO atlīdzinās zaudējumus, kas saistīti ar alternatīva transporta izmaksām, lai apdrošinātā persona varētu turpināt ceļojumu. Gadījumā, ja apdrošinātā persona objektīvu iemeslu dēļ nevar turpināt ceļojumu, tai tiks atlīdzinātas izmaksas par atgriešanos dzīves vietā. Abos gadījumos apdrošināšana segs izmaksas, kas nepārsniedz 50% no apdrošinātā riska apdrošinājuma summas, saskaņā ar noteikumiem un nosacījumiem.

Lai uzzinātu sev noderīgu informāciju, tostarp par atlīdzību pieteikšanu, aicinām ERGO Latvija klientus, kuri apdrošinājuši ceļojumu atcelšanas vai pārtraukšanas risku, zvanīt uz ERGO diennakts tālruni : +371 27800666.

Par ERGO apdrošināšanas grupu

„ERGO Latvija” AAS un „ERGO Latvija Dzīvība” AAS pārstāv starptautisko apdrošināšanas sabiedrību ERGO, kas apvieno 135 apdrošināšanas sabiedrības 31 pasaules valstī.

ERGO ir vienīgā apdrošinātāju grupa Baltijā, kas darbojas dzīvības, nedzīvības, pensiju un veselības apdrošināšanas segmentos Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Pēc 2009.gada datiem ERGO ir trešā lielākā šāda veida apdrošināšanas kompānija Baltijas reģionā ar vairāk nekā 400000 klientiem.

ERGO sabiedrībai Latvijā ir plašākais pārdošanas tīkls Latvijā ar 4 reģionālajām filiālēm, kas koordinē51 biroju, 365 apdrošināšanas starpniekus, kā arī sadarbojas ar 97 brokeru sabiedrībām un 6 bankām. ERGO sniedz daudzpusīgu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu gan risku apdrošināšanā, gan dzīvības apdrošināšanā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zvejnieksvētki Lapmežciemā - 13.07 Tukuma TIC
Svētku koncerts un jautra atmosfēra kopā ar Aināru Bumbieri, dziedošajiem aktieriem, Ivo Fominu, "Papīra lidmašīnām" u.c. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 12.07.2024 Tukuma teātra izrāde "Trešā iespēja"  Tukuma TIC
12.jūlijā pulksten 19:00 Slampes Kultūras pilī būs skatāma Tukuma teātra izrāde "Pēdējā iespēja". Ieeja brīva. | Skatīt vairāk
Svētku centrālā skatuve BRĪVĪBAS LAUKUMĀ Tukuma TIC
Tukuma svētku skaļā atklāšana notiks piektdienas - 19.jūlija vakarā no pulksten 19:00 pašā pilsētas centrā - Brīvības laukumā, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Ventspils TIC
,


Biznesa augstskola Turība
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com