Rudens ekskursijās aicina iepazīt Valmieru

Valmieras Tūrisma informācijas centrs sagatavojis piedāvāju skolēnu grupām, lai rudens ekskursijās iepazītu Valmieru un tās apkārtni, kā arī piedzīvotu aizraujošus mirkļus. Piedāvājums būs noderīgs arī ģimenēm un citām interesentu grupām.

Vēsturiskus notikumus, stāstus un leģendas bērni un jaunieši varēs klausīties Valmieras Novadpētniecības muzejā, kā arī, izstaigājot Vecpilsētu. Pilsētu no putna lidojuma vērot Sv.Sīmaņa baznīcas tornī.

Piedzīvojumus un emocijas sola Valmieras Drāmas teātra ekskursija aizkulišu pasaulē. Atpūtas kompleksā „Avoti” būs iespēja apmeklēt Latvijas BMX slavas zālei, BMX velotrasi, dabas taku- labirintu Koka skola, spēlēt minigolfu. Izzinoša būs atpūta brīvā dabā z/s „Vildēni”, kur aplūkojami Ziemeļāfrikas melnie strausi u.c. eksotiski putni. Kopīgā pastaigā ar pasaku varoņiem aicina Vika pasākumu parks Dikļos. Esot Valmieras pusē, noteikti vajadzētu aplūkot lielāko balta smilšakmens atsegumu Baltijā. Brīvos brīžus var pavadīt arī kinoteātrī.

Aktīvākas atpūtas mīļotāji aicināti apmeklēt atpūtas kompleksa „Avoti” izveidoto sporta taku- Olimpiāde vai piedzīvojumus meklēt brīvdabas parkā „Ežu šķūnis”. Bet Vidzemes Olimpiskajā centrā iespējams slidot jebkurā gadalaikā. Valmieras apkārtnē iespējams apmeklēt arī Kocēnu zirgaudzētavu.

Zinātkārajiem Valmierā iespējams apmeklēt uzņēmumu „Valmieras Ūdens” un uzzināt, kā tiek sagatavots dzeramais ūdens, kas ir mūsdienīga notekūdeņu attīrīšana. Iespējams izzināt atkritumu apsaimniekošanas ceļu. Valmieras apkārtnē iespējams apmeklēt krēslu kolekciju un keramikas darbnīcu, kā arī senlietu kolekciju, ielūkoties bišu pasaulē vai apmeklēt bioloģisko saimniecību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 05.07.2024 Vēsturisko dārzu dienas Cesvainē Madonas TIC
Šā gada “Vēsturisko parku un dārzu dienu” ietvaros, ko jau sesto gadu jūlija mēnesī organizē Latvijas Piļu un muižu asociācija, aicinām ciemos | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.06.2024 - 04.07.2024 Rundāle aicina iepazīt Tropu tauriņu māju! Bauskas TIC
Blakus Rundāles pils parkam šovasar ir atvērta tropu tauriņu māja! | Skatīt vairāk
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.06.2024 - 02.07.2024 "Marta & Neftali"  Irlavā Tukuma TIC
No 5. - 7. jūlijam Irlavā tiks svinēti Irlavas pagasta svētki- Irlavas 570. jubileja! Visi tiek aicināti svinēt svētkus kopā ar Saksofonu duetu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Preiļu novada TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com