Valkas novadā notiks sacensības distanču slēpošanā

06.02.2011 plkst. 12.00 slēpošanas trasē Valkas pagasta teritorijā, netālu no ģenerāļa Pētera Radziņa dzimtajām mājām un piemiņas akmens sāksies Valkas novada sacensības distanču slēpošanā. Dalībnieku reģistrācija sacensību dienā būs no plkst.11.00 starta vietā.

Sacensību programmā – distanču slēpošana brīvā stilā. Ar sacensību nolikumu var iepazīties http://valka.lv/wp-content/uploads/2011/01/nolikums.pdf. Sacensības organizē un vada Valkas novada dome, sadarbībā ar uzaicinātiem tiesnešiem. Sacensības notiks, ja gaisa temperatūra nebūs zemāka par – 150 C.

Par sacensību dalībnieku var būt ikviens aktīvās atpūtas cienītājs. Viens dalībnieks var piedalīties vienā, savam vecumam atbilstošā grupā. Dalības maksa Ls 1,- (skolēniem), Ls 2,- (pieaugušajiem). Valkas novada iedzīvotājiem dalība sacensībās – bez maksas.

Uzvarētājus katrā grupā apbalvos ar diplomiem, medaļām un balvām.

Lai nokļūtu sacensību vietā, ir jābrauc pa ceļu „Valka – Ērģeme” līdz autobusa pieturai „Roņi”, pie norādes „Ģenerāļa P.Radziņa piemiņas vieta” ir jāgriežas pa labi, pēc apmēram 100 m ir jāgriežas pa kreisi, un tad šķērsojot mājas pagalmu, esam pie slēpošanas trases.

Aicinām aktīvās atpūtas cienītājus un citus interesentus izmantot šo iespēju un doties baudīt skaisto dabu un ziemas priekus!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aizvadi vasaru "SAULI TVEROT" Cēsu novadā! Cēsu TIC
Jaunajā Cēsu novada vasaras ceļvedī ir apkopotas idejas neaizmirstamiem piedzīvojumiem, jautrām aktivitātēm un daudz kā cita noderīga! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūties Junior Suite 304 ar skatu uz Domu Dome Hotel
Atpūties Junior Suite 304. 🗝️ ar vannu un skatu uz Doma katedrāli. ✨ | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Tukuma novada svētki TIEKAMIES TUKUMĀ! Tukuma TIC
Šovasar no 18. līdz 21. jūlijam Tukumā svinēsim Novada svētkus “Tiekamies Tukumā!” Svētku laikā tiksimies Brīvības laukumā un vairākās citās | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


AL SVETS
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com