«Māras Lācis» un «O!Bistro» pievienojas «Tiamo grupai»

«Māras Lācis» un «O!Bistro» pievienojas «Tiamo grupai»

Jūnijā viens no Kurzemes vadošajiem uzņēmumiem SIA “Māras Lācis”, kur ietilpst zīmola “O!Bistro” ēdināšanas vietas, pievienojās “Tiamo grupai”, vienam no lielākajiem viesmīlības uzņēmumiem Latvijā. Līdz ar apvienošanos “Tiamo grupā” būs vairāk nekā 800 darbinieku.

SIA “Māras Lācis” darbojas kopš 1995. gada. Uzņēmuma pamata nodarbošanās ir ēdināšanas pakalpojumi skolās un bērnudārzos, banketi un izbraukuma tirdzniecība, tāpat atvērtas vairākas kafejnīcas Liepājā, Priekulē un Saldū. Pērn uzņēmums strādājis ar gandrīz 2 miljonu eiro (neto) apgrozījumu.

“Ģimenes uzņēmums bija sasniedzis attīstības posmu, kad bija nepieciešams straujš lēciens un papildu jauda, tādēļ pieņēmu lēmumu nodot to drošās rokās – “Tiamo grupai”, kam, tāpat kā uzņēmumam “Māras Lācis”, ir spēcīgas Liepājas saknes. Dalīsimies ar labāko praksi un arī paši mācīsimies no “Tiamo grupas”. Apvienojot spēkus, kopā varēsim paveikt vairāk,” saka Madars Markus - Narvils, līdzšinējais SIA “Māras Lācis” vadītājs.

“Esam pagodināti, ka mums pievienojas vēl viens liels un stabils Kurzemes uzņēmums ar profesionālu komandu. Saskatām izaugsmes iespējas zīmolam “O!Bistro”, kā arī plānojam attīstīt skolu ēdināšanas pakalpojumus. Paplašināšanās “Tiamo grupai” ir loģisks attīstības solis. Lielāka komanda nozīmē lielāku atbildību, vēl ātrāku izaugsmi un arvien jaunus biznesa virzienus,” stāsta Toms Zukulis, “Tiamo grupas” valdes priekšsēdētājs.

2023. gadā “Tiamo grupa” sasniegusi teju 20 miljonu eiro apgrozījumu (neto), un tas ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Kurzemē. Uzņēmumā ietilpst restorāni “MO Liepāja”, “Olive”, “Čello”, suši bārs “Sushi Boom”, kafejnīcas “Lotte Caffe”, “Teātra kafejnīca”, klubs un pludmales bārs “Cukurfabrik’” Liepājā, kā arī silto pusdienu un uzkodu vieta “Pizzarella” un “Čili Pizza” picērijas vairākās Latvijas pilsētās. No 2024. gada jūnija “Tiamo grupā” ietilpst arī ēdināšanas pakalpojumu serviss “Māras Lācis”, “Kūp BBQ” un kafejnīcas “O!Bistro”, kā arī “"#garšoēst". “Tiamo grupu” raksturo izcila apkalpošana, izmeklēts piedāvājums un rūpība ikvienā detaļā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pasaules rallija čempionāta KURZEMES POSMS Tukuma TIC
Piektdien, 19. jūlijā, ātrumposmi norisināsies Tukuma novadā, tai skaitā automašīnu parāde divreiz būs skatāma arī pašā pilsētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 17.06.2024 Koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ Tukuma TIC
7.jūlijā pulksten 16:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" - koncertuzvedums ATGRIEŽAMIES LATGOLĀ. | Skatīt vairāk
IGO Cepļa ceturtdienu koncerti jūlijā Bauskas TIC
Igo Mūzikas un mākslas Centrs CEPLIS ieskandina jūlija mēnesi ar ceturtdienu vakara koncertiem! | Skatīt vairāk
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com