Mīlestības laikā Čili Pica piedāvā sirdi un karsto šokolādi

No 08.02. līdz 15.03.2011 akcijas «Mīlestības laiks...» ietvaros «Čili Pica» saviem klientiem piedāvā oriģinālu picu sirds formā.

«Čili Pica» ievēro arī Latvijā iecienītās Svētā Valentīna dienas un 8. marta svētku svinēšanas tradīcijas un šajā laikā aicina ikvienu iepriecināt mīļoto un sevi ar sirsnīgu dāvanu.

Īpašajā ēdienkartē atradīsiet trīs veidu picas. Atbilstoši gaumei ikkatram būs iespēja nobaudīt sātīgo Debešķīgo sirdi ar vistas gaļu, Palermo sirdi ar jūras veltēm vai karamelizēto Mīlas sirdi. Pilnvērtīgai garšas baudai «Čili Picas» bārmeņi pagatavos arī četru veidu īpašos mīlestības karsto šokolādi Viņai un Viņam.

Uzdāvināt sirsnīgu pārsteigumu draugiem iespējams, apmeklējot jebkuru «Čili Picas» picēriju Rīgā vai pasūtot picu uz mājām – zvanot pa tālruni uz numuru 1822. Atgādinām, ka ar «Čili Picas» Drauga karti ir lētāk.

Kopš 2001. gada Latvijā darbojas 20 «Čili Picas» picērijas, jau drīzumā marta sākumā Rīgā tiks atvērta vēl viena picērija Kurzemes prospektā 1a, kurās iespējams nobaudīt ne tikai plašo picu klāstu, bet arī zupas, otros ēdienus, kā arī deserta ēdienus un dzērienus. Plānojot ballīti draugu lokā, iespējams iepriekš rezervēt galdiņu.

Picēriju apmeklētāji var būt droši, ka tiks laipni apkalpoti un pasniegtais ēdiens būs pagatavots no kvalitatīvas pārtikas. Esat laipni aicināti izmantot arī ēdiena piegādes pakalpojumu!

«Čili Pica» novēl mīļotajiem svētkus baudīt silti un gardi!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tūrisma karte "Iepazīsti kaimiņus Zemgalē" Bauskas TIC
“Iepazīsti kaimiņus Zemgalē!” – tūrisma maršruts un karte ģimenēm ar bērniem! | Skatīt vairāk
Latvija
CHRIS NOAH akustiskais koncerts Jaunpilī Tukuma TIC
Koncerts uz ezera! 13. jūlijā, plkst. 05:00 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024 Baleta kamerfestivāls KURZEMES KLASIKA 202 Tukuma TIC
Jau trešo reizi vasaras vidū - 7.jūlijā Jaunmoku pilī uzplauks starptautiskais baleta kamerfestivāls “Kurzemes klasika 2024”.​Pasākumu vadīs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.06.2024 - 07.07.2024  Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra",” Vitalite”, "Relax". Zvaniet | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Uzņēmumi


Avis
,


Jūrmalas TIC
,


Nikos Travel
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com