Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Sastāvdaļas:

6 lieli kartupeļi

sāls

5 ēdamkarotes olīveļļas

6 daiviņas ķiploku, smalki sakapātus

2 tējkarotes sasmalcinātu svaigu timiāna lapu

¼ tējkarote sarkanā čilli pārslas

2 ēdamkarotes sasmalcinātu svaigu kapātas pētersīļu lapas

Pagatavošana:

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri. Notecina un ļaujiet atdzist mazliet. Pievieno ķiplokus, timiānu un čili pārslas. Kartupeļus sagriež daiviņās. Dziļā pannā ielej eļļu, lai tā nosegtu restītes, uz kurām cep kartupeļus, kamēr tiem parādās svītras no restēm - aptuveni 6 minūtes. Noņem no plīts. Apbārsta ar ķiploku un pētersīļu maisījumu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 04.07.2024 Nakšņo kultūras tūrisma glempingos Latvijā Kultūras Tūrisms
Apceļo Latviju un nakšņo sešos moderni aprīkotos glempingos vietējās saimniecībās Ozolniekos, Pierīgā, Alsungā, Amatā, Mazsalacā, Koknesē: www | Skatīt vairāk
Ģimeņu diena Sajūtu parkā  Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Sestdien, 29. jūnijā, plkst. 12.00-15.00, aicinām uz piedzīvojumiem un aizraujošām nodarbēm bagātu dienu “Sajūtu parkā” Ģimeņu dienas ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.07.2024 - 08.07.2024 Pasaules koklētāju nometnes noslēgums Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Pasaules koklētāju nometnes noslēguma koncerts notiks 7. jūlijā plkst. 12.30 pie Valmiermuižas alus darītavas. Tad ikviens aicināts uz sadziedāšanos! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com